1

Vier de lente met amandelbloesem!

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 15 maart 2012 Geniet van de zon en vier dat de lente eraan komt! Deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL brengt je alvast in een zonnige stemming!

 
DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

Vier de lente met amandelbloesem!

Wat is het een stralende dag vandaag: de lente komt eraan! Wandel door de prachtige Palts in Duitsland, waar de lente elk jaar roze kleurt. Zachte golven van roomwit tot dieproze strekken zich uit over het heuvelachtige landschap, wanneer de amandelbomen in bloei staan. Proef van de amandellikeur, breng heerlijk geurende amandelzeep mee naar huis en bewandel het Amandelpad.

Nostalgisch op reis door West-Friesland

West-Friesland, een bijzonder stukje Noord-Holland dat wordt omringd door de enige monumentale dijk ter wereld. DagjeWeg.NL maakte een rondje van Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en ging terug in de tijd. Ga mee op reis!

Op reis!
 

Varen naar de Mergelgrotten

Ook een dagje Maastricht is heerlijk met dit weer. Maak eerst een rondvaart op de blauwe Maas en ontdek daarna de koelte van de mergelgangen. DagjeWeg.NL ging op ontdekkingstocht in de krochten van de Sint-Pietersberg.

Maastricht
 

Win een rubberbootje voor een dag!

Vind DagjeWeg.NL leuk op Facebook en maak elke twee weken kans op de leukste prijzen. Deze week maak je kans op een rubberbootje van Avontuur in Arcen! Zelf een tochtje maken op de Maas, lekker even aanleggen in Venlo en dan ontspannen weer terug naar Arcen. Like en win!

Like
 

Dagje uit dit weekend

Italiaans genieten met pizza en pasta of paraderen langs waardevolle kunstwerken. Wat voor weekend wordt het? DagjeWeg.NL heeft voor iedereen iets leuks gevonden. Ontspannen film kijken of iets leren over energiebronnen en de Nederlandse geschiedenis. Wat je ook kiest, maak er een leuk weekend van! Veel plezier.

Weekend

Nieuwste tips

Nog vier tips van DagjeWeg.NL om je weekend compleet te maken!

Elektrisch varen in Friesland

Ateliers Westerdok

Met de FreeMover naar Edam en Volendam

Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops

Elektrisch varen in Friesland Ateliers Westerdok Met de FreeMover naar Edam en Volendam Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops

Laatst gewijzigd: 2012-03-26 09:51:38 · Gepubliceerd: 15 maart 2012 - 97

Dit past bij 'Vier de lente met amandelbloesem!'