Ga lekker naar buiten

Redactioneel door Grytsje Anna Pietersma

Leuke uitjes voor een zonnig weekend

22 maart 2012 Toerisme Tussen de bloemen op Keukenhof of tussen de koeien op de boerderij. De zon maakt van ieder uitje de komende dagen een succes. Geniet er volop van met de leukste uitjes van DagjeWeg.NL.

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

 
 
DagjeWeg.NL
Beoordeel je uitstapje en win!

Krijg de lentekriebels

Zonnebril op en winterjas uit. De lente is begonnen! Echte lentekriebels krijg je op Keukenhof. Het mooiste lentepark ter wereld is weer geopend. Geniet van velden vol tulpen, hyacinten en narcissen. Bekijk deze prachtige fotoreportage en geniet!

Dagje weg dit weekend

Geniet dit weekend met volle teugen van de lente. Drink cocktails en ruil kleding op de Lente FashionFair of reis door de tijd met een oude stoomlocomotief. Het is dit weekend lekker zonnig, dus blijf niet binnen! Ga wandelen in Groningen en spot vogels met lentekriebels.

Weekend
 

Kakelverse boerderijtour

Buiten de stad is van alles te beleven. Ga een dagje naar de boerderij en help met het koeien melken, eieren verzamelen en de varkens eten geven. DagjeWeg.NL verzamelde tien plattelandsuitjes, verspreid door heel Nederland. Wie gaat er mee de boer op?

Boerderij
 

Vier de lente met een fair

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de terrasjes stromen langzaam vol. Bereid je voor op een kleurrijke lente met een bezoekje aan een lentefair. Gezellige kraampjes in een prachtige omgeving, boordevol lekker eten en mooie spulletjes voor binnen of buiten.

Lentefair
 

Ontdek de verborgen parel Utrecht

Utrecht is een parel, die maar weinig mensen weten op te duiken. De reisgids Lonely Planet riep de stad onlangs zelfs uit tot één van de meest miskende steden ter wereld. DagjeWeg.NL wist de stad wel te vinden en ontdekte de mooiste plekjes. Ga mee naar Utrecht!

Utrecht

Nieuwste tips

Lekker fietsen in het zonnetje, spelen bij de Batavier of varen in Leiden. Haal alles uit je weekend met deze uitjes. En plan meteen een gaaf bedrijfsuitje.

Wie is de mol?

Speelderij De Batavier

Piet Plezier - fietsen in Oisterwijk

Varen in Leiden en de Kagerplassen

Wie is de mol? Speelderij De Batavier Piet Plezier - fietsen in Oisterwijk Varen in Leiden en de Kagerplassen
 

Het seizoen begint bijna weer. Tijd voor een dagje naar een attractiepark!
Laatst gewijzigd: 2012-03-22 13:36:14 · Gepubliceerd: 2012-03-22 13:36:14 - 125