Vier een vrolijk Pasen

De leukste ideeën voor het paasweekend

Redactioneel door

archief oud artikel 29 maart 2012 Toerisme Een lekker lang vrij weekend om uit te slapen, lekker te eten en iets leuks te doen met familie. Nog geen idee wat te doen met Pasen? Met de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL vindt iedereen iets leuks.

 
 
DagjeWeg.NL
Beoordeel je uitstapje en win!

Vier een vrolijk Pasen

Eieren zoeken, lekker eten, en op bezoek bij familie: Pasen 2012 staat voor de deur. Maar er is nog veel meer te doen in dit heerlijke lange weekend. Lammetjes knuffelen, varen door Friesland of zien hoe een kuiken uit zijn ei kruipt. Dit is de DagjeWeg.NL Pasen Top 5!

Heerlijke Paasbrunches

Zelf een paasbroodje bakken of romantisch samen een eitje pellen op het strand. Haal alles uit de kast voor Pasen, van paasei tot paasstol, en maak een lekkere maaltijd inclusief gekleurde eieren. Of laat het werk over aan een ander en geniet van een paasbrunch op één van deze locaties.

Brunchen
 

Blijf lekker binnen

De zon speelt dit weekend spelbreker en is helaas niet van de partij tijdens Pasen. De regen komt wel opdagen, dus blijf lekker binnen dit weekend! Zoek de tropische temperaturen op in de Orchideeën Hoeve of scheur op een overdekte kartbaan. Vind de leukste indooractiviteiten.

Indoor
 

Dagje uit dit weekend

De gekleurde paaseieren liggen dit weekend te verpieteren in de regen. Maar geen nood, want er is toch genoeg te doen met Pasen! Stap in de kabelbaan van Floriade of geniet van een mooie film in het vernieuwde EYE. En de Madurodammertjes staan ook nog te wachten. Fijn weekend!

Weekend
 

Bûter, brea en griene tsiis

Friesland zit barstensvol heerlijke smaken. Van het zoete en zachte suikerbrood tot de pittige droge worst. Deze provincie wil je proeven. Doe alle Friese Elfsteden aan en ontdek elk culinair pareltje. Smullen in Joure en een lekker slokje in Sneek. Eet smakelijk!

Friesland

Nieuwste tips

DagjeWeg.NL zit altijd vol inspiratie. Hier weer een paar leuke ideeën voor een dagje weg.

Paintballen met korting

Zelf een sieraad maken

Reptielenzoo Iguana

Twents Techniekmuseum Oyfo

Paintballen met korting Zelf een sieraad maken Reptielenzoo Iguana Twents Techniekmuseum HEIM
 

Alle uitjes voor Pasen zijn hier te vinden.

Laatst gewijzigd: 2017-09-18 11:19:03 · Gepubliceerd: 29 maart 2012 - 91

Dit past bij 'Vier een vrolijk Pasen'