DagjeWeg.NL op het witte doek

 
Redactioneel door

Lees de nieuwsbrief voor de nieuwste tips

12 april 2012 Toerisme Aankomend weekend duurt wat korter dan afgelopen paasweekend, maar is daarom niet minder leuk! Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en bekijk nog een keer al die prachtige video's van de redactie!

DagjeWeg.NL op het witte doek

DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

DagjeWeg.NL op het witte doek

De redactie van DagjeWeg.NL gaat regelmatig op pad om leuke uitjes te verzamelen. Meelopen met een dierenverzorger, twee dagen Duitsland of lekker skiën. Het resultaat: prachtige video's om trots op te zijn. Eén, twee, drie, actie!

Dagje uit dit weekend

Aankomend weekend duurt misschien iets korter dan het afgelopen paasweekend, maar is daarom niet minder leuk! Ga voor één euro naar een museum, vier een feestje in een paardenbejaardentehuis of kies het ruime sop tijdens de Vlootdag in Harlingen. Fijn weekend!

Weekend

Stoom in Putten

De redactie van DagjeWeg.NL is weer op pad geweest. Bestemming: het Putter Stoomgemaal, het oudste, nog originele, stoomgemaal van Nederland. Een paar dagen per jaar wordt het vuur flink opgestookt. De eerstvolgende draaidag is 12 mei, maar kom nu alvast in de stemming!

Stoom

Zin in kaas?

Sinds vorige week rennen de kaasdragers weer iedere vrijdag over het Waagplein in Alkmaar. Klaar voor de traditionele kaasmarkt, waar de ronde goudgele kazen de hoofdrol spelen. Kom kijken bij deze eeuwenoude traditie en geniet van de wervelende handel.

Kaas

Varen onder Den Bosch

Het vaarseizoen op de Bossche Binnendieze is weer begonnen. Kies het ruime sop en glijd met een fluisterbootje onder de binnenstad van Den Bosch. De spanning van de donkere doorkijkjes, maar ook het uitzicht over natuurgebied het Bossche Broek maken deze tocht echt prachtig!

Binnendieze

Nieuwste tips

Nog vier tips van DagjeWeg.NL om je weekend compleet te maken!

Outdoor lasergamen in het bos

De Koninklijke Porceleyne Fles

Hortus Botanicus Amsterdam

Museon Den Haag

Outdoor lasergamen in het bos De Koninklijke Porceleyne Fles Hortus Botanicus Amsterdam Museon Den Haag

Laatst gewijzigd: 2012-04-16 11:18:41 · Gepubliceerd: 2012-04-12 12:29:14 - 134

Dit is interessant