Speel met opa en oma

Ontdek de leukste spellen uit grootmoeders tijd

Dagje weg met kinderen Nieuws door

archief oud artikel 22 april 2012 Toerisme Kom gezellig spelen met spelletjes uit grootmoeders tijd. In Plaswijckpark is het opa & oma weekend! Duik terug in de tijd met uitdagende Oud-Hollandse spellen in dit gezellige park.

In Familiepark Plaswijckpark is het altijd een gezellige boel, maar dit weekend is extra bijzonder. Het is namelijk opa & oma weekend! Ga terug in de tijd met de spelletjes die opa en oma vroeger speelden. Test je behendigheid bij het ringwerpen, bij de gatenkaas en het knikkerlabyrinth. Daag opa uit voor een potje ouderwets sjoelen of vraag oma het tollenspel te laten zien. Of speel samen een potje klompjesminigolf. Ook leuk is de wiebelboot, het spiraalspel en het stokvangen.

Spelen in Plaswijckpark

Naast de spellen uit grootmoeders tijd is er nog veel meer te doen in Plaswijckpark. Ontdek de Apenspeeltuin waar kinderen klauteren en slingeren aan de speelattributen en scheur door de Verkeerstuin! Of wordt een echte zeeman in de Havenspeeltuin. Het familiepark is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Opa & oma weekend is op zaterdag 21 april en zondag 22 april 2012.

Ontdek de leukste uitstapjes met kinderen!

Laatst gewijzigd: 2012-04-20 14:42:34 · Gepubliceerd: 22 april 2012 - 423