Struin rond op de Oosterse bazaar

Geniet van de 'Vertellingen van 1001 Nacht'

Koninklijke Schouwburg Den Haag Nieuws door

archief oud artikel 9 mei 2012 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Struin rond over een echte Oosterse bazaar. Bewonder handgeweven tapijten, sfeervolle lampen en oude Oosterse deuren in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Pik ook meteen de voorstelling 'Vertellingen van 1001 Nacht' mee met Marc-Marie Huijbregts en de Ashton Brothers.

Geniet van de sprookjesachtige sferen van Duizend-en-een-nacht. Verteller Sheherazade neemt het publiek in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag, iedere avond in gedachten mee op reis naar het Verre Oosten. Naar de harem van koning Shahryār. De verhalen worden ondersteund door muziek, acrobatiek, toneelspel en cabaret en maken een theaterspektakel van de oude, romantische verhalen.

Oosterse bazaar

Breng ook een bezoekje aan de Oosterse Bazaar in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag. Het gebouw is vanwege het theaterspektakel helemaal omgetoverd en staat vol oude deuren, schitterende lampen en tapijten. Neem een mooie oude Marokkaanse deur mee naar huis of koop iets kleins als een flesje Argan Olie. Naast de markt en de voorstelling treden er de komende dagen ook buikdanseressen op. De Oosterse bazaar blijft nog staan tot en met 12 mei eveneens als de theatervoorstelling die elke avond om 20:15 uur begint. Kaarten vanaf € 5,25 per persoon.

Ontdek de leukste theaters in Nederland!

Laatst gewijzigd: 2012-05-09 09:03:09 · Gepubliceerd: 2012-05-09 08:56:32 - 400