Rock mee in Indiestad

Amsterdam verandert tien dagen lang in muziekstad

Poppodium Paradiso Nieuws door

archief oud artikel 14 mei 2012 Showbizz Amsterdam, Noord-Holland Loop van de kroeg naar een piepklein concertgebouwtje en stop ook nog even bij Paradiso. Amsterdam staat de komende dagen vol muziekbandjes tijdens het festival Indiestad. Ruim zeventig bands laten van zich horen op de meest uiteenlopende locaties.

Geniet tien dagen lang van nieuwe en ervaren live bandjes in het hart van Amsterdam. Poppodium Paradiso organiseert Indiestad, een festival waarbij echte muziekliefhebbers tien dagen lang van indie kunnen genieten in de binnenstad. Stap binnen bij de soms hele bijzondere locaties en wordt verrast door levendige optredens in bijvoorbeeld De Duif, Bitterzoet maar ook in Paradiso zelf. Ook het bekende London Calling festival op 18 mei en 19 mei, is onderdeel van het programma van Indiestad. Luister naar de internationale, onafhankelijke bands en speur naar nieuw talent.

Praktische informatie

Indiestad begint op maandag 14 mei en eindigt op woensdagavond 23 mei. Alle zeventig bands treden in het centrum van Amsterdam op, verspreid over tien dagen. Pak van alle programma's iets mee met een passe-partout. Zelfs van de uitverkochte concerten en het London Calling weekend. Of koop een los kaartje voor verschillende concerten.

Op zoek naar nog meer muziek? Bekijk de mooiste concerten in Nederland.

Laatst gewijzigd: 2012-05-13 23:37:24 · Gepubliceerd: 14 mei 2012 - 159