1

Ga lekker naar buiten!

Top 3 van leuke buitenactiviteiten

Loop langs heilige huisjes in Twente Nieuws door

archief oud artikel 21 mei 2012 Toerisme Ga lekker naar buiten met deze heerlijk, zomerse temperaturen! DagjeWeg.NL vertelt wat de leukste activiteiten in de buitenlucht zijn.

Ga lekker wandelen of fietsen

Duik de ontluikende natuur in en geniet van de schoonheid van Twente. Volg de wandel- of fietsroute 'Heilige Huisjes' en ontdek talloze basilieken, kloosters, bidkapelletjes en landkruisen. Bezoek de intieme huiskapel in Haaksbergen, leer over de geschiedenis van illegale kerkjes en proef van het Heilig Albertuswater in het karmelietenklooster.

Speel naar hartelust in het attractiepark

Neem de kinderen mee naar het best beoordeelde attractiepark op DagjeWeg.NL. Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe is echt voor jong en oud. Speel naar hartelust in de apekooi, geniet van de spetters op het Waterplein, maak een ritje in de piratenboot of vaar zelf in een bootje. Lange rijen kennen ze hier niet en voorbij de toegangspoorten is al het eten en drinken gratis. Frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs! Toegangsprijs: €12,00 per persoon.

Zeil over de Waddenzee

Steek de handen uit de mouwen en vaar over de Waddenzee. Huur een zeilboot bij Rederij Vooruit en maak er een ontspannen dagje uit van met vrienden of collega's of ga varen met een ervaren schipper. Boek een all-inclusive dagtocht, spot zeehondjes in het wild en geniet van een nautische borrelhap. Prijs voor een dagtocht per zeilboot: €40,00 per persoon. Eten en drinken wel zelf meenemen.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 21 mei 2012 - 660