HaRT: liefdesgeschiedenis vol spectaculaire stunts

Voorstelling HaRT |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Het nieuwe theaterspektakel van Vis à Vis

31 mei 2012 Cultuur Almere, Flevoland Diner en theater op een bijzondere locatie in de openlucht is het ideale avondje uit. Bezoek de theaterarena van Vis à Vis en geniet van de nieuwe locatievoorstelling HaRT.

De locatie-experts van Vis à Vis hebben zich de afgelopen 22 jaar meester getoond in theatraal spektakel in de openlucht en de kunst van het overdrijven. Na het succes van SILO 8 met in totaal 48.000 bezoekers speelt Vis à Vis nu de visuele comedy HaRT. Deze spectaculaire liefdesgeschiedenis speelt zich af in een bizarre omgeving. Je komt terecht achter de coulissen van een moderne milieuboulevard en ondergaat een visuele belevenis. Niet alleen het afval maar ook de liefde krijgt een ongekend tweede leven. Kijk voor meer informatie op www.voorstellinghart.nl.

De Volkskrant:
"Als je denkt dat het niet nog spectaculairder kan, tovert Vis à Vis in HaRT weer iets sterkers uit de hoge hoed dat het voorgaande overtreft."

Theaterkrant:
"Vis à Vis maakt al zeventien voorstellingen lang fantasierijk beeldend theater waarin het publiek krijgt wat het verwacht, maar toch nog verrast wordt. Ook in HaRT. Dat is knap."

Telegraaf:
"Vis à Vis-liefhebbers komen weer goed aan hun trekken in deze stoere, rauwe voorstelling."

Vind alle theaters op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2012-05-31 10:52:27 - 502