Kom in de EK-stemming

Sportieve uitjes voor Oranje

Actieve uitjes Nieuws door

archief oud artikel 5 juni 2012 Cultuur Nog maar een paar dagen en dan is de eerste wedstrijd van het EK Voetbal 2012 een feit! Kom alvast in de EK-stemming met deze Oranje uitjes van DagjeWeg.NL.

Liggen de oranje brillen, het Bavaria-jurkje, en de oranje schmink al klaar? Zijn de voetbalpoules ingevuld en ligt het bier koud? De eerste wedstrijd van het EK Voetbal 2012 komt namelijk steeds dichterbij. Kom alvast in de EK-stemming met deze oranje uitjes van DagjeWeg.NL.

Oranje Voetbal Museum

In Amsterdam staat het Oranje Voetbal Museum. Hier vind je alles over het Nederlands elftal. Van allerlei kostbaarheden van verzamelaars tot een echte thuisbioscoop, waar bezoekers historische beelden kunnen bekijken over het Nederlands elftal.

Nationaal Voetbalmuseum dé Voetbal Experience

Johan Derksen is één van de initiatiefnemers van het Nationaal Voetbalmuseum dé Voetbal Experience. Hier vind je de Oranje Hall of Fame, het walhalla van het Nederlands elftal. In de Commentatorstudio neemt de bezoeker plaats op de stoel van Jack van Gelder en in de Skills Zone kun je zelf laten zien wat je kan met een bal.

Rondleiding door het stadion

De wedstrijden van het Nederlands elftal worden gespeeld in Oekraïne. Een kijkje nemen in een stadion daar is misschien wat ver. Maak daarom een mooie tour door de ArenA met de World Of Ajax Tours. Liever naar De Kuip? Ook dat is mogelijk!

Zijn de voetbalpoules ingevuld en ligt het bier koud?
Zelf aan de slag? Vind de leukste actieve uitjes op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 5 juni 2012 - 321