1

Feest in de Apenheul

Recordpoging voor grootste verjaardagsfeest

Apenheul Nieuws door

archief oud artikel 4 juli 2012 Natuur Apeldoorn, Gelderland Apenheul viert vandaag Het Grootste Verjaardagsfeest! Deze feestelijke wereldrecordpoging vraagt iedereen die jarig is op 4 juli om naar het park te komen en feest te vieren. De jarigen mogen drie familieleden of vrienden meenemen voor het partijtje.

Alle gorilla-ukkies in het park vieren dit jaar hun eerste verjaardag en dat moet gevierd worden vindt Apenheul. Om het goed aan te pakken is iedereen die vandaag jarig is welkom in het park om het feest van de apen mee te vieren. Daarmee hoopt het park meteen een nieuw wereldrecord te vestigen voor 'Het Grootste Verjaardagsfeest'. Natuurlijk ligt er een lekkere traktatie klaar voor alle feestneuzen en er wordt een leuke foto gemaakt van alle jarigen samen. De gorilla's krijgen hun eigen lekkernij: een grote groente-verjaardagstaart!

Praktische informatie

Wie jarig is op 4 juli kan zich aanmelden voor het grote verjaardagsfeest bij de Apenheul. Het feest begint om 15:00 uur en is rond 16:00 afgelopen. Dan is ook meteen bekend of de recordpoging geslaagd is of niet. Alle jarigen mogen tevens drie familieleden of vrienden meenemen.

Bezoek de leukste dierentuinen in Nederland!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 4 juli 2012 - 208