Dierenrijmelarij en lieflijk snarenspel

Rijmende Dieren - Aarnoud Agricola |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Geniet van Rijmende Dieren en kunstig qanûngeluid in de openlucht

21 juli 2012 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Na weken vol regen belooft de zon eindelijk door te breken. Een mooie aanleiding om erop uit te gaan! Naar het Parktheater in Den Haag, bijvoorbeeld. Buikspreker Aarnoud Agricola dicht daar met dieren uit het oerwoud. En 's avonds treedt Hossam Shaker, één van de bekendste qanûn-spelers ter wereld, op.

Rijmende dieren

Pien de poes geniet, terwijl Kers de bok 'nee' zegt. Rijmend en goochelend sleept buikspreker en goochelaar Aarnoud Agricola de kinderen mee door het verhaal in zijn voorstelling Rijmende Dieren. De jongere kinderen zijn geboeid door de dierenpoppen en de komedie, terwijl de oudere kinderen genieten van (taal)grappen en humor. Af en toe hebben de dieren op het podium hulp nodig van kinderen uit de zaal. Rijmende Dieren is leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en begint om 14:00 uur.

Openluchtconcert Hossam Shaker

Op zoek naar een bijzonder avondje uit? Kies eens iets anders dan de bioscoop of de opera en kom genieten van het optreden van qanûn-speler Hossam Shaker! De qanûn is een snaarinstrument, dat van oorsprong uit uit het Midden-Oosten komt en Hossam behoort tot 's werelds beste qanûn-spelers. Hij heeft dan ook met verscheidene jazzmuzikanten en groepen gewerkt, waaronder tweevoudig Grammy Award-winnaar Barry White. Het concert begint om 19:30 uur en is in de buitenlucht. Bekijk hier een filmpje van een eerder optreden van Hossam Shaker:

Combineer het bezoek aan het Parktheater met één van de andere leuke uitstapjes die Den Haag te bieden heeft!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-07-18 11:25:46 - 90