1

Zomerpret: met of zonder zon!

Neem de kids mee een dagje uit.

Redactioneel door

archief oud artikel 27 juli 2012 Toerisme Bij droog weer binden de bezoekers van het Watermuseum snel de schaatsen onder. Schaatsen in de zomer? Ja, dat kan echt! En als de regen roet in het eten gooit wacht er een spannende reis in het enorme lichaam van Corpus. Zon of niet, met deze uitjes is de zomervakantie zeker niet saai!

 
DagjeWeg.NL
Like ons op Facebook!

Zomerpret met DagjeWeg.NL

Na een schooljaar lang hard werken is het tijd om de schoolbanken te laten voor wat ze zijn en uitgebreid vakantie te vieren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niets meer te leren valt. Voor nieuwsgierige aagjes die de grijze hersenmassa maar wat graag activeren, zet DagjeWeg.NL een aantal leuke én leerzame uitstapjes op een rij.

Gratis naar Madurodam

Beleef het gloednieuwe Madurodam helemaal gratis! DagjeWeg.NL geeft 5x2 vrijkaarten weg voor een bezoek aan Madurodam. In het nieuwe Madurodam is meer te zien en veel meer te doen. Bedien zelf de Oosterscheldekering, leer vliegen op Schiphol of bied mee op de bloemenveiling.

Madurodam
 

Varen als een kapitein

Nauwlettend houdt de havenmeester alle bootjes in de Rotterdamse miniatuurhaven in het oog. Een politieboot, een brandweerboot of een rondvaartboot: overal staan er kinderen aan het roer. Mag dat zomaar? Ja, want in een minihaven mag iedereen de kapitein zijn!

Kapitein
 

Spelen bij de boer

Kinderen ravotten tussen het hooi of spelen in de binnen- of buitenspeeltuin van Speel- en Doeboerderij De Steenuil. En de ouders? Die genieten op het terras van een prachtig uitzicht over het platteland. Ga deze zomervakantie mee de boer op!

Boerderij
 

Schaatsen in korte broek

Hup, zwembroek aan, schaatsen vastknopen en gaan! Bij het Nederlands Watermuseum schaats je lekker in een korte broek en een luchtig t-shirtje in de buitenlucht. Genoeg ijs gezien? Dompel je dan onder in de andere leuke wateractiviteiten in het doe-museum.

Schaatsen

Zomertips

 

Park Oikos

Tulpenland

Boerendoolhof

Pretpark Schloss Beck

Park Oikos Tulpenland Boerendoolhof Pretpark Schloss Beck
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 27 juli 2012 - 480

Dit past bij 'Zomerpret: met of zonder zon!'