Dagje weg met de kids

Bestrijd de verveling en neem de hele familie mee een dagje uit

Dagje uit met kinderen Redactioneel door

archief oud artikel 3 augustus 2012 Toerisme De zomervakantie duurt voor de kinderen soms wel erg lang. Alle vriendjes zijn op vakantie en op hun speelgoed zijn ze na een paar weken ook uitgekeken. Tijd om het huis, de straat en de buurt te verlaten en er een dagje op uit trekken! Avontuurlijke, leerzame en speciale uitjes: voor ieder kind een onvergetelijke vakantiedag.

 
 
DagjeWeg.NL
 
 

Nederlands Openluchtmuseum

Ga een dagje terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. De bewoners lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze je met hun verhalen. Kinderen helpen de boerin op het Kindererf, leven zich uit in het doolhof en bakken hun eigen vlaaitje in de Feestbakkerij!

Als Indiana Jones door Nederland

Wie kent de avonturier Indiana Jones nou niet! Deze stoere held verveelt zich nooit. Beleef zelf een avontuurlijk dagje Nederland en kruip in de huid van deze schatzoeker. Een spannend avontuur in de jungle of in de tropen wacht voor de echte avonturiers. Wie gaat er mee?

Avontuur
 

Zomervakantie met een handicap

Een geschikt uitstapje vinden is niet voor iedereen even makkelijk. Een rolstoel kan niet overal naar binnen en een museum is maar saai wanneer je niks ziet. DagjeWeg.NL zet daarom de leukste activiteiten op een rij voor kinderen met een handicap. Zo kan echt iedereen genieten van de zomervakantie!

Uitjes
 

Spannende kindermusea

Regenachtige dagen komen tijdens de Nederlandse zomer helaas regelmatig voor. Grijp deze dagen aan om de kids wat cultureel besef bij te brengen in een museum! En dat kan best leuk en zelfs spannend zijn. DagjeWeg.NL zet de leukste kindermusea op een rijtje voor interessant dagje uit.

Musea
 

Dagje naar Toverland

Zon of geen zon: in Toverland maakt dat niet uit. Stoere achtbanen zijn binnen én buiten te vinden! En dankzij twee grote indoorhallen vol met betoverende attracties valt een dagje Toverland nooit in het water. Wie gaat er mee een ritje maken in de hoogste houten achtbaan van de Benelux?

Toverland

Zomertips

 

Marineschepen en piraten

Midget Golfbaan Parkhaven

Drouwenerzand Attractiepark

Spannendste Tijdreis

Marineschepen en piraten Midget Golfbaan Parkhaven Drouwenerzand Attractiepark Spannendste Tijdreis
 
 

Vind de leukste uitjes voor kinderen op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-03 11:12:44 - 749