1

Lekker weg in de zomervakantie

Gratis kaartjes, leuke uitjes en andere tips

  Redactioneel door

archief oud artikel 13 augustus 2012 Toerisme Daar is die weer: de bomvolle nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Win gratis kaartjes, koop tickets met korting of vind gewoon inspiratie voor een uitje. Voor sommigen zijn de scholen alweer begonnen, anderen genieten nog even van hun welverdiende rust. Hoe dan ook, een dagje weg is zo gepiept met al deze tips!

Nederlands Openluchtmuseum

DagjeWeg.NL

Nederlands Openluchtmuseum

Ga een dagje terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. De bewoners lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze je met hun verhalen. Kinderen helpen de boerin op het Kindererf, leven zich uit in het doolhof en bakken hun eigen vlaaitje in de Feestbakkerij!

Fruitig dagje uit

Na de druilerige dagen van afgelopen week laat dit weekend de zon zich weer zien! Geniet van het lekkere weer in een pluktuin. Behalve fruit kun je in de meeste tuinen ook bloemen plukken. Sappige aardbeien, een boeket vol klaprozen allemaal zelfgeplukt.

Pluktuin

Back to basics bij de boer

Een weekje back to basics. Terug naar het echte leven, ver buiten de stad, naar het uitgestrekte platteland. Op boerderij De Kalverweide staan boer Goos en boerin Femmie de stadsgasten met open armen op te wachten. Kom slapen in het Betere Boerenbed!

Boerenbed

Met korting naar Attractiepark Slagharen

Zet een vrolijk masker op, hang een kralenketting om en laat die heupen swingen. In Attractiepark Slagharen is het dit weekend een groot feest voor Mardi Gras: het Amerikaanse Zomer Carnaval! DagjeWeg.NL heeft kaarten met veertig procent korting!

Korting

Gratis naar Koningin Julianatoren

Maak een spannende rit in Jul's Super Achtbaan en geniet van een schitterend uitzicht vanuit het reuzenrad. De attracties van Koningin Juliana Toren zijn adembenemend. Doe mee met de prijsvraag, DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg!

Julianatoren

Nog meer zomertips

Royal Delft Experience

SS Rotterdam

Scooter Experience

Springen door Rotterdam

Royal Delft Experience SS Rotterdam Scooter Experience Springen door Rotterdam

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-09 11:55:17 - 292

Dit past bij 'Lekker weg in de zomervakantie'