Genieten in de schaduw

Kortingsbon De Landgoedfair |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De Lansgoedfair is begonnen!

15 augustus 2012 Cultuur Beesd, Gelderland Trek een vrolijk paar slippers aan, want het wordt weer een warme dag vandaag. Geen zin om net als de rest van Nederland op een bomvol strand te liggen? Kom dan naar de Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Slenter in de schaduw en geniet van lekkere hapjes en drankjes.

Geniet op een terras onder het genot van een koud drankje van al dit spektakel

Kom vandaag met de kinderen naar Heerlijkheid Mariënwaerdt. Op de Landgoedfair is er ook op deze warme dag van alles te doen. Kinderen mogen een rondje rijden op een paard of pony van de gehandicaptenmanege, er is een riddertent met oud-Hollandse spelletjes en ook het traptrekkerparcours is hartstikke leuk! Ouders vermaken zich met een heerlijke Oosterse massagetherapie, een kleurenanalyse of een demonstratie bloemschikken met materiaal uit eigen tuin.

Ook zijn er leuke shows, zoals bijvoorbeeld een Shetlanderrace, een apporteerproef met jachthonden en een demonstratie met roofvogels. Geniet op een terrasje onder het genot van een koud drankje van al dit spektakel.

DagjeWeg.NL geeft drie euro korting op een ticket voor De Landgoedfair!

Waterskiën

Toch een beetje warm gekregen van al die indrukken? Kom dan ook nog even naar het BetuweStrand. Dit waterparadijs bevindt zich op maar een paar minuutjes rijden vanaf de Landgoedfair. Lekker dobberen in het Strandbad of springen op de drijvende trampoline. Maar nog leuker: waterskiën en wakeboarden! Er is hier van alles te doen op en rondom het water.

Vind nog veel meer leuke fairs op de kalender van DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-14 14:56:53 - 260