1

Zonnige zomertips

Zwemmen en spelen in de zomervakantie

Zomervakantie Redactioneel door

archief oud artikel 17 augustus 2012 Toerisme De week begint met een frisse plons om de hitte te ontvluchten. Daarna moeten we misschien weer schuilen voor de regen. Maar wat de zomer ook doet, een dagje uit is altijd mogelijk. Een spannend Middeleeuws avontuur, een dagje spelen of leren in een museum. De zomervakantie is één groot feest!

 
 
DagjeWeg.NL
Volg DagjeWeg.NL op Facebook!
 

Zonnige zomertips

De zomer lijkt dan nu eindelijk begonnen, dus spring het zwembad in voordat de zon zich weer verstopt. Op DagjeWeg.NL vind je zo een openluchtzwembad in de buurt voor een frisse plons.

Middeleeuws zomeravontuur!

Beleef de geschiedenis van Slot Loevestein in de middeleeuwen! Tijdens de zomervakantie draait het allemaal om de belegering van eeuwen geleden. Doe mee aan de speciale kinderactiviteiten zoals een workshop goochelen, zing mee met de lokale troubadour en kijk rond in het middeleeuwse kampement.

Loevestein
 

Spelen voor een prikkie

Een dagje weg met het hele gezin naar een attractiepark is bijna onbetaalbaar. Hoge toegangsprijzen plus duur eten: zo is je portemonnee deze zomer binnen een mum van tijd leeg! DagjeWeg.NL vond een aantal leuke betaalbare speeltuinen, zodat je ook nog geld overhoudt voor een lekker ijsje of een frietje. Veel plezier!

Speeltuin
 

Voordelig dagje Koningin Juliana Toren

Ontmoet cowboys, kabouters en dinosauriërs in Koningin Juliana Toren en beleef een avontuurlijk dagje uit met de adembenemende attracties. DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg! Duurt het wachten te lang? Bestel dan tickets met korting.

Tickets
 

Bewonder beroemde werken van M.C. Escher

Vogels lijken uit Hollandse weiden te groeien, rijen mensen blijven trappen maar op- en aflopen en kinderen zijn groter dan hun ouders. Kom met korting naar het museum Escher in Het Paleis en laat je verwarren door de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher.

Escher

Zomertips

De leukste tips om de zomerweken mee te vullen!

Huifkartocht

Ontdek Ameland

Artis

Speeltuin de Holle Bolle Boom

Huifkartocht Ontdek Ameland Artis Speeltuin de Holle Bolle Boom
 
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 17 augustus 2012 - 280