1

Dagje uit? Korting pakken met DagjeWeg.NL

Nieuwste en vetste kortingsbonnen

Nog meer kortingsbonnen Redactioneel door

archief oud artikel 21 augustus 2012 Cultuur De zon verstopt zich vanaf vandaag weer een paar dagen achter de wolken. Maar er is nog genoeg leuks te doen. Een dagje naar Escher in Het Paleis, aan de slag met chocolade of overdekt spelen? Wie slim is bespaart flink op al dit leuke tijdverdrijf met de kortingsbonnen van DagjeWeg.NL. Vette korting, voor nog meer plezier!

In de war

Kunstenaar M.C. Escher is een held in het verwarren van mensen. In totaal zijn honderddertig werken Escher te zien in Escher in Het Paleis. Hoogtepunt is een kunstwerk van wel zeven meter lang: de Metamorfose III. Hier kun je helemaal omheen lopen en er vallen steeds weer andere dingen op. Insecten die uit een honingraat vliegen veranderen in vissen, of een zeshoek die verandert in een salamander. Op de tweede etage van Het Paleis gaan bezoekers zelf aan de slag. Erg leuk is de kamer van Escher waar je speelt met perspectief. Kinderen lijken er groter dan hun ouders en kunnen dit vastleggen op een foto!

Print de kortingsbon uit en krijg 2,- euro korting op een entreekaartje voor Escher in Het Paleis.

Terug in de tijd

Dwaal rond in Slot Loevestein en ga terug in de tijd. Achter iedere deur en in iedere hoek wacht wel een verrassing. Van verkleedkleren voor de kinderen (en stiekem ook voor de volwassenen), tot tv-presentaties en een groot hemelbed. Bovenin in de Riddertoren is het heerlijk genieten van het uitzicht over de Maas en Waal. En in één van de kamers vind je een kopie van de beroemde kist, waarin Hugo de Groot ontsnapte uit Slot Loevestein.

Print de kortingsbon uit en krijg 25% korting op een entreekaartje voor Museum Slot Loevestein.

Nog even tropisch

Hou de tropische sfeer nog even vast en kom naar De Orchideeën Hoeve. Hier bloeien drieduizend tropisch gekleurde orchideeën. En met een temperatuur van 21° graden Celcius is het aangenaam warm in de tuin. Het is alsof je in een oerwoud loopt! Sommige soorten zijn nergens anders in de wereld te zien, behalve hier in de kwekerij in Luttelgeest.

Print de kortingsbon uit en krijg 25% korting op een entreekaartje voor De Orchideeën Hoeve.

Overdekt spelen

Het wordt een druilerig weekend dus buiten spelen zit er waarschijnlijk niet in. Gelukkig heeft het Land van Jan Klaassen ook binnen genoeg leuks om te doen. Op 2.000 vierkante meter bevinden zich allerlei speeltoestellen, van klimwand tot glijbanen en van doolhof tot spookhuis. Bouw je eigen kasteel in de Blokkenhoek of loop over een 15 meter lange touwbrug. Ook leuk: een ritje met de Jan Klaassen Express.

Print de kortingsbon uit en krijg 15% korting op een entreekaartje voor Het Land van Jan Klaassen.

Genieten van chocolade

Van een lekker chocolaatje krijgt iedereen het warm. En in The Chocolate Bar kun je ze zelf maken! Tijdens de verschillende workshops leer je van alles over het proces van cacao tot chocolaatje. Aan de hand van een recept worden de lekkerste chocoladeproducten gemaakt. Na afloop gaan de zelfgemaakte bonbons uiteraard mee naar huis.

Print de kortingsbon uit en krijg 10% korting op een workshop bij The Chocolate Bar.

Profiteer ook van de voordelige tickets voor bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark en Vogelpark Avifauna!
En vergeet niet om mee te doen aan de prijsvragen, want wie weet win je gratis kaartjes!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 21 augustus 2012 - 883