1

Ik hou van Holland - Nieuwsbrief

De mooiste plaatsen van Nederland

Ik hou van Holland Redactioneel door

archief oud artikel 31 augustus 2012 Toerisme DagjeWeg.NL neemt je mee naar de mooiste plekjes van Nederland. Want in dit kleine kikkerlandje is genoeg cultuur en natuur te vinden. Met deze nieuwsbrief alvast een voorproefje van Hollands glorie!

 
 
Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Boek een vakantiehuis!
 

Ik hou van Holland

De komende maand staan de leukste Hollandse uitjes centraal op DagjeWeg.NL. Schitterende molens, oude vestingen en Zaanse huisje. Wie heeft ze wel eens bewonderd? Met DagjeWeg.NL ken je de mooiste plaatsen van ons land straks als je broekzak.

Vier de Fortenmaand

Vervallen ruïnes, grote brokken steen en de omliggende woeste natuur: ze ademen geschiedenis. In de maand september staan deze historische forten en vestingen centraal in de Fortenmaand. Loop er zelf rond, doe mee aan een workshop of bekijk een voorstelling in een vestingstad.

Forten
 

Dagje uit dit weekend

Heel Nederland wandelt rustig aan het gewone leven weer in. En dat betekent dat er weer van alles te doen is! Dit weekend hoeft niemand zich te vervelen. Nog geen idee wat te doen? Bekijk dan de Weekend Top 5 met de leukste evenementen, zoals de Open Studio Dagen. Fijn weekend!

Top 5
 

Hollandse Top 5

Ga eens een dagje weg in eigen land. Eet een palinkje in de haven van Volendam, maak een mooie puntertocht door Giethoorn of bewonder de molens van de Zaanse Schans. Nederland heeft prachtige parels die iedereen een keer gezien moet hebben!

Mooi NL
 

Rijden in een stoomtrein

Stap in één van de twee locomotieven van de Stoom Stichting Nederland en reis mee vanaf Rotterdam, Gouda of Utrecht naar het jaarlijkse evenement 'Terug naar Toen'. Stoomtreinen, oldtimers en leuke attracties, dus kom ook!

Stoomtrein

Nieuwste tips

Alleen het weekend is de komende tijd vrij voor leuke dingen. Benut die dagen goed met de nieuwste uitjes van DagjeWeg.NL.

Muiderslot

Varen naar Kinderdijk

Op de scooter langs Marken en Volendam

Met korting naar Dierenpark Emmen

Muiderslot Varen naar Kinderdijk Op de scooter langs Marken en Volendam Met korting naar Dierenpark Emmen
 
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 31 augustus 2012 - 472