Ontmoet de cast van Flikken Maastricht

Flikkendag Maastricht | Nieuws door

Flikkendag in Maastricht met demonstraties veiligheidsdiensten

1 september 2012 Toerisme Maastricht, Limburg Floris Wolfs en Eva van Dongen komen vandaag in hoogsteigen persoon naar de Flikkendag in Maastricht. Fans van de populaire tv-serie Flikken Maastricht staan op het Vrijthof oog in oog met hun favoriete hoofdpersonen. En behalve met de cast van Flikken Maastricht kan iedereen ook kennis maken met de brandweer, de politie en andere veiligheidsdiensten van Zuid-Limburg.

Als de hoofdpersonen in de spannende politie Flikken Maastricht komen Angela Schijf en Victor Reinier regelmatig naar de Limburgse hoofdstad. Meestal om een aantal afleveringen op te nemen, maar dat geldt niet voor vandaag. Heel Maastricht staat vandaag in het teken van de veiligheidsdiensten van Zuid-Limburg. Brandweer, politie en de Koninklijke Marechaussee geven demonstraties om te laten zien wat ze doen. De Koninklijke Marine organiseert een Roadshow. Onder de indruk van hun werk? Laat dan een tatoeage zetten door Boeit me dat! op het Vrijthof en toon zo dat je geweld tegen de hulpverleners moet stoppen. En dan om 13:00 uur is daar het hoogtepunt van de dag! Via de Maas komt de cast van Flikken Maastricht de stad binnen...

Flikkendag

Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel komen op spectaculaire wijze aan op de Flikkendag. Via Rederij Stiphout worden ze begeleid naar het Vrijthof. Hier krijgen alle fans de kans om hun helden van dichtbij te bewonderen. En wie echt geïnspireerd is, kan naar de TROS-stand op het Vrijthof komen om zelf een een scene uit de serie na te spelen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-31 11:08:46 - 1051