Zomerfair in de regen

Zomerfair Doorn |  
Nieuws door

Kasteel Doorn laat iedereen vorstelijk genieten

13 september 2012 Cultuur Doorn, Utrecht Vorstelijk genieten kan vandaag op de Zomerfair in Doorn. Rondom het prachtige kasteel Maarten Maartenshuis staan kraampjes met de mooiste spulletjes. Trek wel laarzen aan, het wordt een natte dag.

Op het schitterende landgoed Zonheuvel rondom het kasteel Maarten Maartenshuis staan honderd kraampjes met de mooiste spulletjes. Kom ook eens kijken bij de Zomerfair Doorn. Kunst, mode, brocante, tuinmeubelen en mooie bloemen en planten; je kunt bijna niet zonder iets thuiskomen. Dit jaar staat de fair in het teken van Kunst van Vorstelijke Allure. Loop ook eens over het Kunstlaantje. Hier zijn werken van verschillende landelijke en regionale kunstenaars te zien en met een verrassende kunstige modeshow.

Activiteiten

Maar er is veel meer te doen op de fair dan spulletjes kijken. Leer de kneepjes van de golsport van een golfprofessional, bekijk een demonstratie met jachthonden of geniet van een heerlijke High Wine.

Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een kunstwedstrijd. Eerst leren zij op het speelterrein Royal Kids van een echte kunstenaar hoe ze iets moois kunnen maken. Daarna horen ze op zondag wie de winnaar is.

De Zomerfair in Doorn is nog te bezoeken tot en met 16 september 2012, van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een kunstwedstrijd
Kijk voor nog meer leuke uitjes op de kalender van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-10 10:36:45 - 276