1

Korting in de herfstvakantie

Attractieparken, musea en dierentuinen met korting

Herfstvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 8 oktober 2012 Toerisme Op de kop in Avonturenpark Hellendoorn, op de foto met Lady Gaga in Madame Tussauds, of lekker varen in Koningin Julianatoren. Deze herfstvakantie bezoek je al deze parken met korting. Veel plezier!

Hellendoorn - vijf euro korting

Zoek deze herfstvakantie het avontuur op in één van de drie achtbanen van Avonturenpark Hellendoorn. Bijvoorbeeld de Rioolrat, een spannende achtbaan in het donker. Of de Tornado, een achtbaan die over de kop gaat. Doe het wat rustiger aan met de Donderstenen, een achtbaan voor het hele gezin. Speciaal voor de herfstvakantie heeft DagjeWeg.NL tickets met vijf euro korting!

Slagharen - 50% korting

Vaar mee in de Droomboot, val meters naar beneden in de Free Fall of ga op avontuur in een boomstam de wildwaterrivier op. Het kan allemaal in Attractiepark Slagharen! Even lekker bijkomen van alle attracties kan in het Showtheater of het Musical Fountains Theater, waar water echt kan dansen. Speciaal voor de herfstvakantie heeft DagjeWeg.NL tickets met vijftig procent korting.

Julianatoren - 8,50 euro korting

Met meer dan zestig fantastische attractie raken kinderen niet uitgespeeld in Familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Maak een spannende rit in Jul's Super Achtbaan en geniet van een schitterend uitzicht vanuit het reuzenrad. Dit is een heerlijk park voor families met kinderen van 2 tot 12 jaar. Speciaal voor de herfstvakantie heeft DagjeWeg.NL tickets met 8,50 euro korting.

Bobbejaanland - 10,- euro korting

Net over de grens met België vind je het attractiepark Bobbejaanland waar jong en oud een heerlijk dagje uit beleven. Zo zijn er wel zeven verschillende soorten achtbanen. Stap in de Okidoki, een achtbaan die ook leuk is voor de kleintjes. De Typhoon daarentegen is alleen voor echte waaghalzen. Deze achtbaan neemt je mee voor de loopings van je leven, ongelofelijke dubbele schroeven en de scherpste bochten. Speciaal voor de herfstvakantie heeft DagjeWeg.NL tickets met 10,- euro korting.

Madame Tussauds - 6 euro korting

Op de foto met je idool? Kom dan naar Madame Tussauds, daar komen alle beroemdheden bijelkaar. Een balletje trappen met sterspeler Ronaldinho, je buikspieren trainen met David Beckham of samen met de bekende radio-DJ Edwin Evers je eigen radioprogramma presenteren! Speciaal voor de herfstvakantie heeft DagjeWeg.NL tickets met 6 euro korting.

Er zijn ook tickets met korting voor Miniworld RotterdamDierenpark Emmen of Sneeuwattractiepark Skidome.

Vind nog veel meer leuke tips voor de herfstvakantie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 8 oktober 2012 - 853