1

Vier de herfstvakantie - nieuwsbrief

De leukste tips voor een weekje vrij

Herfsvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 12 oktober 2012 Cultuur Het wordt een regenachtig weekje, dus trek stevige laarzen aan en maak van de herfstvakantie één groot feest. Met de tips van DagjeWeg.NL gaat dat zeker lukken. Lees de nieuwsbrief en geniet!

DagjeWeg.NL

Vier de herfstvakantie!

Met de regen en wind valt het nog wel mee en de kilo's bladeren hangen nog aan de bomen. Toch is het alweer zover: de herfstvakantie is voor de eerste scholen begonnen! De leukste tips voor een heerlijke week vind je op DagjeWeg.NL!

Midwinternachtfeest

Kom 24 november naar het Midwinternachtfeest in Jaiselings Royal Palace-Wernhout. Geniet met je familie en vrienden van muziek, entertainment en heerlijk winters culinair. All inclusief!

Winter

Korting in de herfstvakantie

Op de kop in Avonturenpark Hellendoorn of op de foto met Lady Gaga in Madame Tussauds. Deze herfstvakantie bezoek je al deze parken met korting. Veel plezier!

Korting

Dagje uit dit weekend

Het is herfstvakantie! Even een weekje uitslapen en leuke dingen doen, te beginnen met dit weekend. DagjeWeg.NL trapt af met de smakelijke Poepweken, het magische Sprookjesfestival en de Nederlandse versie van het Oktoberfest.

Weekend

Kamperen

In de herfstvakantie is het voor kamperen net iets te koud, maar voor je het weet kan de sleurhut weer uit de stalling. Kom naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en vindt hier het grootste aanbod nieuwe caravans, campers, vouwwagens en voortenten onder één dak.

Kamperen

Nog meer tips voor de herfstvakantie!

Linnaeushof

Geldmuseum

Actieve uitjes bij Happy Days Noord-Holland

Het Land van Jan Klaassen

Linnaeushof Geldmuseum Actieve uitjes bij Happy Days Noord-Holland Het Land van Jan Klaassen

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 12 oktober 2012 - 287