Kom in de wintersferen

En vergeet de intocht van Sinterklaas niet!

Dagje uit in Utrecht Redactioneel door

archief oud artikel 15 november 2012 Toerisme Alles draait de komende weken om Sinterklaas. Spanning om cadeautjes en stress om originele gedichten! Voor wie daar even aan wil ontsnappen is er deze nieuwsbrief, vol met andere leuke uitjes. Zoals een dagje Utrecht bijvoorbeeld. En oké, een beetje Sinterklaas...

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL

Ontdek bruisend Utrecht

Beklim de Domtoren en geniet van een prachtig uitzicht, struin daarna wat boetiekjes af langs de Oudegracht en geniet als dagafsluiter van een wijntje en een stokbroodje op het altijd gezellige Neude. Ontdek Utrecht op jouw manier!Utrecht

Weekend Top 5

Het wordt steeds een beetje kouder en de feestdagen komen dichterbij. Wat is de winter toch heerlijk! Vanaf dit weekend is Sinterklaas weer in het land en ook de eerste kerstfairs zetten hun kraampjes klaar. Kom dit weekend helemaal in de wintersferen met weekendtips van DagjeWeg.NL!

Weekendtips

Welkom Sinterklaas

Dikke speelgoedcatalogussen wisten hun weg naar de brievenbus al te vinden. Nog even en het gourmetstel staat ook op tafel. Ja, het heerlijk avondje nadert. En dit weekend zet Sinterklaas voet op Nederlandse bodem! Geef de oude baas een warm welkom bij één van deze Sinterklaasintochten.

Intocht

Actieve kerstborrel

Dit jaar geen suffe kerstborrel, maar een potje paintballen of lasergamen bij Paintballworld The Factory in Arnhem. In december sluiten groepen een spannend paintballspel af door 1,5 uur lang samen onbeperkt te borrelen. En daar hoort iets lekkers bij, zoals een barbecue of borrelhapjes!

Paintballen

Spirit of Winter

Honderden jaren geleden paradeerden prinsen en prinsessen over de koninklijke grond van Paleis het Loo. Vandaag is het terrein van het paleis omgetoverd tot een winters sprookje. Duizenden lichtjes, kruidige geuren en guirlandes maken van Spirit of Winter iets heel bijzonders.

Lichtjes

Wat te doen deze week?

Dit weekend geen tijd om wat leuks te doen? Hier kun je de komende week nog naar toe!

Country & Christmas Fair

Winter Station

Sinterklaas aan de Maas

Tentoonstelling over Marten Toonder

Country & Christmas Fair Winter Station Sinterklaas aan de Maas Tentoonstelling over Marten Toonder
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 15 november 2012 - 308