1

Musicals van dit moment

Avondje genieten in het theater

Musicals Nieuws door

archief oud artikel 29 november 2012 Cultuur Vorig week ging de nieuwste musical van het moment, Annie, in première. En ondertussen gaat het succes van Soldaat van Oranje maar door. Droom tijdens de komende maanden mee en bezoek één van de musicals van dit moment.

Annie

Wie kent het kleine meisje met de rode krullen niet? Annie is voor velen een geliefde herinnering uit de kindertijd, een film waar jong en oud van geniet. En sinds afgelopen weekend staat Annie met het voltallige weeshuis op de planken. De musical over het weesmeisje reist de komende maanden het hele land door, dus iedereen heeft de kans om te genieten van deze klassieker. Het verhaal gaat over het weesmeisje Annie, die door miljardair Oliver Warbucks wordt uitgenodigd om kerst met hem te vieren. Wat begint als liefdadigheid eindigt als ware liefde! In de musical is Tony Neef te zien als Oliver 'Daddy' Warbucks en naast hem staan Jenny Arean en Gerrie van der Klei in de rol van Miss Hannigan.

Zij gelooft in mij

Een in Nederland niet veel onbekender verhaal is dat van volkszanger André Hazes. Joop van den Ende maakte een musical over het leven van het idool, over de persoon achter de zanger. NUON-gezicht Martijn Fischer en Chantal Janzen laten in deze musical zien hoe mooi en moeilijk de liefde van André en Rachel soms kon zijn. De musical is te zien in het DeLaMar Theater.

Joop van den Ende maakte een musical over het leven van André Hazes
Ook het succes van de musical Soldaat van Oranje gaat maar door!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 29 november 2012 - 730