1

Vier de sfeervolle decembermaand!

Redactioneel door

archief oud artikel 30 november 2012 Toerisme Ook zo'n zin in het weekend? December breekt namelijk aan en dat betekent feest, warmte en gezelligheid! Lees deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en vier je eigen feestje!

DagjeWeg.NL
Boek een vakantiehuis!

Vier de sfeervolle decembermaand!

De decembermaand breekt aan en overal wacht licht, warmte en gezelligheid. Duik er dit weekend middenin! Schaatsen in het Nederlands Openluchtmuseum, zwijmelen bij een kerstklassieker of een glaasje glühwein drinken op één van de honderden kerstmarkten. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Ouderwets genieten

Zes weken lang – van 1 december 2012 tot en met 13 januari 2013 – herleeft de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum. Met ijspret, sleetje rijden, Sint Nicolaas, warme chocolademelk, knapperende vuurtjes, dansende lichtjes en historische verhalen over de bijzondere ijsfeesten. Da's ouderwets genieten!

Winter

Weekendtips

Iedere stad pakt flink uit tijdens de feestmaand. De Maastrichtenaren tuigen hun stad helemaal op met kerstversiering en kerstverlichting en ook in Amsterdam zijn de voorbereidingen in volle gang. Dit weekend valt er weer van allerlei moois te bekijken, te kopen of te bezoeken. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend!

Tijdloze kerstklassiekers

Na een uitgebreid kerstdiner ploft iedereen het liefste neer op de dank, met een lekker warm dekentje. En dan is het enige wat nog mist een echte kerstfilm. Zo'n klassieker waarbij je weer terugdenkt aan de kerstdagen van vroeger. Wij zochten de klassiekers op en droomden vast weg!

Films

Alle kerstmarkten op een rijtje

Op zoek naar originele kerstballen, een feestelijke outfit of tips voor het kerstdiner? Kom dan naar één van de honderden markten, struin langs de sfeervol verlichte kraampjes en geniet van een glaasje glühwein. Bekijk het handige overzicht van alle kerstmarkten op DagjeWeg.NL.

Kerstmarkt

Nog meer leuke tips!

Helemaal nog niet in de feeststemming? Er is nog veel meer leuks te doen! Bekijk deze leuke niet-winterse tips!

Dagje Binnenhof Den Haag

Museum Boijmans Van Beuningen

Puur en natuurlijk ontspannen bij Thermae Son

Rondvaart in een originele houten praam

Dagje Binnenhof Den Haag Museum Boijmans Van Beuningen Puur en natuurlijk ontspannen bij Thermae Son Rondvaart in een originele houten praam

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 30 november 2012 - 1159

Dit past bij 'Vier de sfeervolle decembermaand!'