1

Dansen met de 'echte' Nijntje

Nijntje en Woezel en Pip op het podium

Nijntje de musical Nieuws door

archief oud artikel 5 januari 2013 Cultuur Het kleine konijntje Nijntje heeft duizenden kleine fans, die aan de buis gekluisterd zitten om mee te kijken met haar avonturen. Zit er thuis ook zo'n kleine fan? Neem hem of haar dan mee naar de echt Nijntje musical! De kinderen kijken hun ogen uit!

Nijntje is uit de boekjes en van de bordjes en bekers gekropen en staat nu op het podium. Zo kunnen haar kleine fans nog dichter bij hun favoriete getekende vriendje komen. In de Nijntje de musical beleeft de hele familie Pluis weer van alles. Ze dansen en zingen en organiseren leuke verkleedpartijtjes. En ze gaan ook nog een dagje naar het strand en vieren een gezellig verjaardagsfeest. Een uur lang kijken de kinderen ademloos toe of Nijntje haar liefste wens in vervulling gaat. Ook voor de ouders is deze musical een feest van herkenning...

Nijntje, de musical.
Voorstellingen in theaters door heel Nederland.
Nog te zien tot en met 3 februari 2013.
Toegang: prijzen variƫren per theater.

GezinsuitjesUit met kinderenAlle activiteiten

Woezel en Pip

Zijn de kindjes nog wat jonger? Verras ze dan met de musical van Woezel en Pip. Ja, ook deze twee hondjes staan al een tijdje op het theaterpodium. En vanaf 2013 start de theatertour van alweer een nieuwe show, vol muziek en avonturen in de Tovertuin. Woezel is een klein jongenshondje, die samen met zijn liefste vriendinnetje Pip van alles meemaakt in de Tovertuin. Daar wonen ook hun vriendjes Tante Perenboom, De Wijze Varen, De Zingende Tulpjes, Molletje en Buurpoes! Benieuwd wat er in de musical allemaal gebeurt? Kom dan snel kijken! Na afloop kan iedereen de knuffels Woezel en Pip ontmoeten in de foyer van het theater en met ze op de foto gaan.

Woezel en Pip, de musical.
Speellijst Woezel en Pip: Alles is fijn!
Nog te zien tot en met 1 juni 2013.
Toegang: prijzen liggen tussen de 15 en 20 euro.

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:30:44 · Gepubliceerd: 5 januari 2013 - 523