1

Overdekte tips met korting

Droog dagje weg

Overdekte activiteiten Nieuws door

archief oud artikel 8 januari 2013 Cultuur Het wordt een grijs en druilerig dagje vandaag. Deze week is er elke dag veel kans op regen, maar dat is helemaal niet erg. DagjeWeg.NL verzamelde een paar leuke overdekte tips, met ook nog eens veel korting op een entreekaartje!

Droog dagje onder water

Neem een duik bij SEA LIFE Scheveningen. Drijf langs 45 aquaria, vol met de mooiste vissen, roggen, zeesterren, kreeften en nog veel meer! Ook is er een zeepaardjes kweekcentrum. Maar dan heb je het meest spectaculaire nog niet gehad: Typisch Tropisch. Dit is een onderwatertunnel met 180.000 liter water. Hier zwemmen de zeeschildpadden en de haaien zo boven je hoofd.

Bestel tickets met korting voor SEA LIFE Scheveningen.

Neus aan neus met ijsberen

Ooit wel eens witte tijgers gezien? Kom naar Ouwehands Dierenpark Rhenen, want daar wonen ze! Sta neus aan neus met de ijsberen of wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken. De gloednieuwe zeeleeuwenshow is ook een echte aanrader!

Bestel tickets met korting voor Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Oog in oog met je idool

Lady Gaga, Justin Bieber, Doutzen Kroes: deze sterren lopen niet elke dag in Amsterdam rond. Toch is er een plek waar je met allemaal op de foto kan: Madame Tussauds! Trap een balletje met de wereldberoemde voetballer Ronaldinho, train je buikspieren met David Beckham of presenteer samen met de bekende radio-DJ Edwin Evers je eigen radioprogramma!

Bestel tickets met korting voor Madame Tussauds Amsterdam.

Stap in een onderwatertunnel met 180.000 liter water
Vind nog veel meer leuke indoor activiteiten.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 8 januari 2013 - 252