1

Vrolijk weekend in de vrieskou

Schaats, eet of shop je warm!

Dagje uit dit weekend Redactioneel door

archief oud artikel 11 januari 2013 Toerisme Misschien ben je gek op kou, misschien ook niet. Met de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL kom je ook dit koude weekend vrolijk door!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Doe mee en win leuke dagjes uit op DagjeWeg.NL!

Vrolijk weekend in de vrieskou

Eindelijk lijkt het kwakkelende weer ons land te verlaten om plaats te maken voor echt winter! Of je nu zin hebt in een rondje schaatsen of liever warm binnen zit, er is altijd wat leuks te doen met de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Klokhuis Feestweekend

Komend weekend viert het Klokhuis haar 25-jarig bestaan! In Beeld en Geluid kun je zondag 13 januari daarom samen met de makers een feestje vieren. Ontmoet de presentatoren, ga op de foto in de enige echte Klokhuis appelstoel en bekijk de Top 10 van 25 jaar Klokhuis-afleveringen. Maar dat is nog niet alles. Op het programma staan nog veel meer activiteiten. Bekijk ze hier!

Feestweekend

Winters en toch warm weekend

Het weekend zit weer vol verrassingen! Gaat het sneeuwen of niet? En wat gaan we doen? In Amsterdam kun je schaatsen als in de Gouden Eeuw, in Maastricht aanschuiven voor heerlijk eten en in Rijswijk verkoopt Barbie een deel van haar kleding. En dan kun je ook nog naar een passionele voorstelling kijken in Utrecht. Maak er een mooi weekend van!

Weekend

Kleding is kunst

De Nederlandse musea hangen vol met bijzondere, gekke, unieke kledingstukken. Overal zijn het de modeontwerpers die als kunstenaars in de spotlights staan. Van Jan Taminiau tot Jean Paul Gaultier en van de fifties tot de mode van nu. Allemaal nieuwe inspiratie voor je eigen garderobe!

Mode

Schaatsen paraat!

Zelfs Piet Paulusma heeft wel eens ongelijk, maar toch lijken we af te stevenen op de echte winter! De komende dagen verwachten we aardige vorst, dus wie weet kunnen de schaatsen binnenkort uit het vet. Probeer alvast een rondje op een van kunstijsbanen uit dit overzicht en geniet van de voorpret!

Schaatsbanen

Tips voor deze week

Voordelig naar Toverland

Hedendaagse kunst in Schiedam

https://www.dagjeweg.nl/health-beauty

Voorspel zelf het weer!

Voordelig naar Toverland Hedendaagse kunst in Schiedam https://www.dagjeweg.nl/health-beauty Voorspel zelf het weer!
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 11 januari 2013 - 494