Warme winteruitjes

Huifkartochten met warme chocolademelk en steppen in de sneeuw

Wintersferen op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 29 januari 2013 Natuur Het winterse landschap van afgelopen tijd is dit weekend weer gesmolten, als sneeuw voor de zon. Maar met deze warme uitstapjes, blijft iedereen toch nog even in de winterstemming. Trek een dikke winterjas aan en ga naar buiten!

Varen met een verwarmde sloep

Erg leuk is de Cold Boat Beach Experience van Thoro Events. Met een verwarmde sloep vaar je naar de haven van Katwijk. Hier staan steps en solexen klaar, voor een gezellige tocht over de boulevard. Daarna kun je even bijkomen onder een dekentje in de huifkar, en genieten van een tocht door de duinen van Katwijk en Noordwijk. Als afsluiter is er een potje beachgolf!

Wintertocht met glühwein

Geniet van een prachtige huifkartocht door het winterse landschap over landgoed Den Dreen, met de paarden van Grondig. Je blijft lekker warm door de schapenvachten en dekens. En tussendoor is er voor iedereen een lekker glas glühwein. Doordat de huifkar open is zit je altijd midden in de natuur, maar wel droog als het regent!

Gezellige wintersurvival

Van bewegen word je altijd lekker warm. Kom survivallen bij SEC Survivals in Almere en leef je uit op het touwparcours of op de nieuwe boogschietbaan. Ook is er een gezellige kampvuurplaats, waar je even bij kunt komen met een kop warme chocolademelk of glühwein.

Daarna kun je even bijkomen onder een dekentje in de huifkar
Ook erg leuk in de winter: schaatsen! Al het natuurijs is gesmolten, maar schaatsen op een kunstijsbaan kan altijd!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-28 10:03:15 - 633