Nederland versus Italië

Rondleiding door Amsterdam ArenA

Oefeninterland Nederland - Italie Nieuws door

archief oud artikel 6 februari 2013 Cultuur Vanavond staat het Nederlands elftal in een oefeninterland lijnrecht tegenover de Azzurri van Italië. Al elf keer eerder oefenden de twee landen tegen elkaar, maar Oranje haalde nog geen een keer de winst binnen. Hoe loopt het vanavond af? Kom alvast in de stemming!

Vanavond om 20:30 uur speelt het Nederlands Elftal in de Amsterdam ArenA een oefeninterland tegen Italië, als voorbereiding op het WK van 2014. Toppers Wesley Sneijder, Arjen Robben en Rafael van der Vaart zijn er helaas niet bij. Zij hebben bij hun eigen club te weinig gespeeld. Bij Italië is talent Mario Balotelli wel van de partij. Toch verwachten de bookmakers een winst voor Nederland. Spannend wordt het gegarandeerd!

World of Ajax Tours

De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena, het domein van Ajax. Alles over het stadion ontdek je tijdens een World of Ajax Tours. Enthousiaste gidsen nemen je mee op ontdekkingsreis door het stadion en vertellen over indrukwekkende hoogtepunten uit de roemrijke historie van AFC Ajax. Voel de luxe van de business-seats en waan jezelf toeschouwer ten tijde van de Champions League Finale van 1995. Er is ook een leuke tour voor kinderen. Tijdens de tour vullen de kinderen hun eigen quiz-boekje in en zijn er voetbalspelletjes.

Bij Italië is talent Mario Balotelli wel van de partij

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-02-04 09:55:31 - 262