1

There are nine million bicycles...

Kom naar de Fiets en Wandelbeurs 2013

Fiets en Wandelbeurs Nieuws door

archief oud artikel 9 februari 2013 Sport Amsterdam, Noord-Holland In Beijing rijden misschien negen miljoen fietsen rond, in Nederland zijn er inmiddels al achttien miljoen. Fietsen is de populairste sport in Nederland. De nieuwste fietsroutes, zelfrinkelende fietsbellen en nog meer handige snufjes vind je op de Fiets en Wandelbeurs 2013. Dus ook leuk voor wandelaars!

Zaterdag 9 februari en zondag 10 februari 2013 staat de Amsterdam RAI op zijn kop voor de Fiets en Wandelbeurs 2013. Van zelfrinkelende fietsbellen tot uitschuifbare Nordic walking sticks: alles is hier te vinden. In totaal zijn er honderd reisorganisaties op de eurs aanwezig, met leuke tips voor een fiestocht naar het buitenland. Zoals fietsen in Griekenland of door het glooiede Franse landschap.

Fietsparcours

Naast reisinformatie is er ook van alles te doen op de beurs. Erg leuk is het fietsparcours. Daar mag je allerlei soorten fietsen uitproberen. Van een tandem tot een elektrische fiets en van een bakfiets tot een step. In het Literair Reiscafé kun je even bijkomen met een kop koffie en luisteren naar mooie verhalen.

Voor kinderen

Ook voor kinderen is hier van alles te doen. Kinderen kunnen zich laten schminken of leuke ballonfiguren maken. En er is een gave klimwand en een gezellige videohoek. Zo kunnen ouders ongestoord rondlopen over de beurs.

Lees ook deze reportage over wandelen: De paden op met DagjeWeg.NL.

Op het fietsparcours mag je allerlei soorten fietsen uitproberen

Bezoekersinformatie

Fiets en Wandelbeurs 2013
9 februari en 10 februari 2013.
10:00 uur tot 17:00 uur.
Toegangsprijs: 12,- euro
.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 9 februari 2013 - 331