1

Even weg met Pasen

Inspiratie voor een verrassend paasweekend

Weekendje weg Redactioneel door

archief oud artikel 8 maart 2013 Toerisme De vrije dagen lonken alweer, samen met de lente. Boek alvast een weekendje weg tijdens Pasen naar één van deze bestemmingen!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL

Even weg met Pasen!

De vrije dagen lonken alweer, samen met de lente. Een prachtige gelegenheid om de winter van je af te schudden met een heerlijk lang weekend weg. Of een weekje, tijdens de meivakantie. Doe vast inspiratie op met deze nieuwsbrief en boek meteen!

Gezinsvakantie in het Dierenbos

Het Dierenbos is een avontuurlijk vakantiepark voor het hele gezin. Knusse huisjes, een zwembad en een kinderboerderij: dat klinkt al goed! En bovendien krijgen alle gasten tijdens Pasen gratis toegang tot 6 attracties in de buurt, zoals Safaripark Beekse Bergen. Dat maakt het weekend extra feestelijk!

Dierenbos

Chillen in een luxe hotel

Een lang weekend samen genieten van weldaad en comfort? Dat kan met de speciale aanbiedingen van HotelSpecials.NL! Een weekendje in Egmond aan Zee bijvoorbeeld, in een hotel met een wellnesscentre. Of genieten in de Limburgse heuvels van Vaals. Het paasweekend was nog nooit zo ontspannen. Kies en boek!

Hotels

Paasbrunch op het platteland

Door het hele land staan hartelijke boerenfamilies klaar om gasten te ontvangen. Ervaar het platteland aan de lijve en slaap in Het Betere Boerenbed, omringd door de leukste boerderijdieren. Verse eitjes voor de paasbrunch en een uitgestrekte stilte om je heen. Wat wil een mens nog meer?

Boerenbed

Tropisch in Nederland

Ook in Nederland is een tropische bestemming te vinden, als je goed zoekt. Het Subtropisch Waterparadijs van Landal Het Vennenbos bijvoorbeeld! Gasten van het ruime park mogen hier elke dag komen zwemmen en spelen. En wist je dat er voor Pasen speciale aanbiedingen zijn? Bekijk ze snel en zoek de warmte op.

Vennenbos

Voor de meivakantie

Een beetje zon kan iedereen rond deze tijd wel gebruiken! Boek dan voor de meivakantie een zonvakantie in Kroatië of Spanje. Of ga met het gezin op avontuur in Oostenrijk of Duitsland!

8 dagen naar Barcelona

8 dagen all-inclusive Kroatië

Groene vakantie in Schotland

Zwerven door Zweden

8 dagen naar Barcelona 8 dagen all-inclusive Kroatië Groene vakantie in Schotland Zwerven door Zweden
 

Laatst gewijzigd: 2016-08-16 18:01:57 · Gepubliceerd: 8 maart 2013 - 968