Lentekriebels in het Nederlands Openluchtmuseum

Beschilder een groot ei tijdens de paasdagen

Lentekriebels in het Nederlands Openluchtmuseum Nieuws door

archief oud artikel 26 maart 2013 Cultuur Krijg de Lentekriebels in het Nederlands Openluchtmuseum! Tijdens de paasdagen zijn er hier leuke activiteiten voor jong en oud.

Van 29 maart tot 22 juni 2013 is het lente in het Nederlands Openluchtmuseum. Tijdens de paasdagen krijg je hier 'Lentekriebels', een evenement met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zo geven weerkundigen van Meteoconsult een workshop 'wolken lezen' en laten bezoekers de grillen van het weer beleven. Voor kinderen is er een verrassende lente-ontdekkingstocht door het museum, ze helpen als seizoensarbeider op het land en kunnen een groot ei helpen beschilderen op het Entreeplein. Zo viert het Nederlands Openluchtmuseum een nieuw begin. Van de lente, het museumseizoen en de tweede eeuw van het Openluchtmuseum.

Beleef het weer

Dit jaar beleeft u het weer in het museumpark. Lente, zomer, herfst, winter. Vroeger bepaalden de seizoenen het ritme van ons leven en ons werk. Maar nog steeds spelen de jaargetijden, bewust of onbewust, een grote rol. Van feesten, eten, werken en ontspannen tot… ons humeur. Het hele jaar vertellen de gastheren en -vrouwen meer over de invloed van seizoenen en zijn er leuke activiteiten.

Nederlands Openluchtmuseum

Doe mee met een workshop wolken lezen

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-25 11:41:30 - 354