Walibi Holland is weer open!

Walibi Holland |  
Nieuws door

Toeren met een oldtimer door een Franse tuin

30 maart 2013 Cultuur Biddinghuizen, Flevoland De achtbanen Goliath, de Robin Hood en de Speed of Sound zien er weer uit om door een ringetje te halen. De karretjes zijn gepoetst totdat ze blinken en kunnen niet wachten om weer met de bezoekers door de bochten te scheuren. Attractiepark Walibi Holland is ontwaakt uit zijn winterslaap en opent vandaag de deuren voor een nieuw en spetterend seizoen!

Walibi Holland is weer klaar voor een paar maanden actie, adrenaline en snelheid. Walibi Holland wordt ook wel de Rollercoaster Capital of Europe genoemd en terecht, want het park telt wel zes achtbanen: waaronder Superman The Ride, waarin je met hoge snelheid wordt afgeschoten. Ook is er de El Condor, waarin je niet in een karretje zit, maar hangt aan de baan. En de hoogste achtbaan van de Benelux, de Goliath, mogen we ook niet vergeten!

Familie

Ook voor bange moeders en kleine kinderen is er in Walibi Holland genoeg te beleven. Stap in het reuzenrad La Grande Roue voor een prachtig uitzicht over het park, neem een kijkje in Merlin's Magic Castle en zet de wereld op zijn kop of rijd met blinkende oldtimers door een prachtige Franse tuin.

Neem een kijkje in Merlin's Magic Castle en zet de wereld op zijn kop

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-27 09:47:18 - 1631