Achtbanen en dolle pret!

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips

Redactioneel door

archief oud artikel 5 april 2013 Cultuur Het is een bomvol weekend! Wordt het een rondje in de achtbaan of toch liever een museum? Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en trek eropuit!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Boek alvast voor de meivakantie!

Achtbanen en dolle pret

Heel toeristisch Nederland ontwaakt uit zijn winterslaap. In dierentuinen gaan alweer de eerste beschuiten met muisjes rond, musea zetten hun deuren wagenwijd open voor het Nationaal Museumweekend en natuurlijk zijn alle attractieparken weer klaar voor een rondje in de achtbaan. Fijn weekend!

Zeekastelen in Maritiem Museum

Kom tijdens het Nationaal Museumweekend van 6 en 7 april naar het Maritiem Museum Rotterdam. Daar opent dan de nieuwe familietentoonstelling 'Zeekastelen, op vakantie met een cruiseschip'. Stap aan boord van zo'n enorm cruiseschip, doe mee met een dekspellencombinatie of versier je eigen kofferlabel. Schip ahoy!

Zeekastelen

Betaalbaar rondje in de achtbaan

Het is lente! En iedereen heeft weer zin om eropuit te gaan. Staat een dagje naar een attractiepark al op de planning? Alle parken zijn weer klaar voor een nieuw en spetterend seizoen. Kies je voor een grote attractiereus zoals Duinrell, of hou je het liever klein en ligt Drouwenerzand meer in je straatje? Bekijk dit handige overzicht van alle attractieparken.

Goedkoop

Dagje uit dit weekend!

Het is een bomvol weekend, vol met leuke evenementen en acties. Twee dagen lang zijn de kassen open voor nieuwsgierige aagjes, die wel eens willen weten wat er allemaal in die glazen huisjes groeit. En dan is er ook nog Kindermuziekweek in Rotterdam en de Voorjaarsfair Lentiade. Genoeg te doen!

Weekend

Natuurparken binnenstebuiten

DagjeWeg.NL laat zien dat een uitje naar een natuurpark altijd kan. Ook als het pijpenstelen regent zijn er genoeg overdekte activiteiten. Beklim een vuurtoren, bekijk een zeeaquarium of bezoek een vogelkijkhut. En als het zonnetje schijnt is een mooie wandel- of fietstocht natuurlijk altijd heerlijk!

Natuur

Nog meer leuke tips!

SOLEX en DAF 33 toertochten

De Bataviawerf

Vrije Markt Brunssum

Openluchtmuseum Ootmarsum

SOLEX en DAF 33 toertochten De Bataviawerf Vrije Markt Brunssum Openluchtmuseum Ootmarsum
Footer achtergrond

Bekijk deze nieuwsbrief online | Uitschrijven

De DagjeWeg.NL E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.

Contactgegevens: T+31(0)318-640175 · E redactie@dagjeweg.nl · KvK 09117443 · Postbus 8201 6710 AE Ede

© 2013 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.

www.dagjeweg.nl

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 5 april 2013 - 562

Dit past bij 'Achtbanen en dolle pret!'