Nieuwsbrief: op naar een zonnig weekend!

Rijksmuseum, weekend en tip voor de meivakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 12 april 2013 Toerisme We kijken er reikhalzend naar uit, de zon die onze gezichten streelt. Eindelijk mogen we rekenen op een zonnig weekend! En daar wil iedereen natuurlijk van profiteren... De nieuwsbrief van DagjeWeg.NL staat vol met leuke tips en evenementen van dit weekend. Plus extra leuke uitjes voor de rest van de week. Veel plezier!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Zet iedereen op de cover van een magazine met MijnDagjeWeg.NL!

Het Rijksmuseum gaat open!

Het duurde al met al tien jaar, maar dit weekend is het dan zover. Het Rijksmuseum gaat eindelijk open! De nationale schatkamer opent de deuren voor iedereen, uit binnen- en buitenland. Gluur alvast een beetje binnen in het museum op DagjeWeg.NL of doe inspiratie op voor een ander uitje!

Ontwerp een magazine met MijnDagjeWeg.NL

Staan de foto's van dat leuke dagje dierentuin nog steeds op de camera of op Facebook? Doe er iets mee! Met MijnDagjeWeg.NL maak je een prachtig tijdschrift met je eigen foto's. Van je pc of gewoon van je eigen Facebook. Ontwerp, schrijf een leuke tekst en laat het magazine afdrukken voor thuis. Een mooi aandenken, wat je met iedereen kunt delen!

Magazine

Dagje uit dit weekend

Het wordt een heerlijk lenteweekend met temperaturen van misschien wel twintig graden Celsius. Fantastisch weer om er lekker op uit te trekken, want er gebeurt van alles in Nederland. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum in Amsterdam, knuffel met lieve lammetjes of geniet aan het water van de eerste wedstrijden skûtsjesilen van het jaar. Fijn weekend!

Weekend

Flaneren door toverachtige tuinen

De natuur is elke dag weer anders. Prachtig vol en groen in de lente, en warm rood in de herfst. Ervaar de natuur tijdens dit zonnige weekend in één van de toverachtige tuinen die Nederland rijk is. En maak een ware wereldreis! Door exotische tuinen, langs fladderende vlinders en bijzondere dieren.

Tuinen

Tip voor de meivakantie!

Vier een koninklijk feestje op 27 april! Met de FunForKids kadokaart ga je op die voor maar € 10,- per persoon naar Koningin Juliana Toren. Ook profiteren van deze korting? Ga naar de website www.funforkidskaart.nl en klik je op de oranje aanbieding om te bestellen. Een leuk begin van de meivakantie, toch?

FunForKids

Nog meer leuke tips!

Museon

Binnen- en buitenspeeltuin met klimbos

Watersnoodmuseum

De gezelligste boer in Brabant

Museon Binnen- en buitenspeeltuin met klimbos Watersnoodmuseum De gezelligste boer in Brabant
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 12 april 2013 - 177

Dit past bij 'Nieuwsbrief: op naar een zonnig weekend!'