1

Vier de Dag van de Aarde

Leer van alles over het milieu in Genneper Parken

Dagje natuur Nieuws door

archief oud artikel 22 april 2013 Natuur Eindhoven, Noord-Brabant Vandaag vieren we in 192 landen de Dag van de Aarde. Omdat we nog veel langer willen genieten van de aarde moeten we er goed voor zorgen! Bezoek daarom vandaag eens het Milieu Educatie Centrum in Genneper Parken.

Het zonnetje schijnt en de lente is goed te voelen. Daarom is het vandaag het perfecte moment om de Dag van de Aarde te vieren. Organiseer een opruimactie, ga lekker wandelen of bezoek het Milieu Educatie Centrum in natuurgebied Genneper Parken.

Dagje natuur en milieu op Genneper Parken

Het Milieu Educatie Centrum (MEC) is dé plaats waar je op een speelse en ontspannen manier kan leren over natuur en milieu. Van wandelroutes, tot tentoonstellingen en de MEC-Ontdekplek waar kinderen kunnen kruipen door mollengangen en ontdekken hoe dieren zich verstoppen. Wil je even uitrusten of genieten van wat lekkers, dan kun je terecht in het fietscafé van het MEC. Het MEC ligt midden in het sport-, natuur en recreatiegebied Genneper Parken, naast de Genneper Watermolen.

Kinderen kruipen door mollengangen
Vind nog veel meer tips voor een dagje natuur op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 22 april 2013 - 165