1

Feestelijke inspiratie voor Koninginnedag en meivakantie

Nieuwsbrief vol uitjes

Koninginnedag Redactioneel door

archief oud artikel 26 april 2013 Toerisme Vrije tijd in overvloed om allemaal leuke dingen te doen! Eerst een feestje vieren op Koninginnedag en dan er lekker op uit in de meivakantie. De nieuwsbrief van DagjeWeg.NL heeft de leukste ideeën voor het hele gezin.

DagjeWeg.NL
Tip! Maak een moederdagmagazine met MijnDagjeWeg.NL.

Feestje vieren op Koninginnedag!

Volgende week vieren we de allerlaatste Koninginnedag, en wat voor eentje! Op deze speciale dag met de troonwisseling viert het hele land feest. En natuurlijk doen wij ook mee! Vind de allerleukste activiteiten op Koninginnedag, die je niet wilt missen. En bovendien zit deze nieuwsbrief vol inspiratie voor de meivakantie!

Het leukste dagje uit voor de meivakantie

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor de meivakantie? Kom naar het Nederlands Openluchtmuseum! Kinderen helpen de boer op het land of maken een reis door de tijd in een heuse tijdmachine! Bekijk hier al onze tips voor een geslaagde dag.

Meivakantie

Ga op avontuur in de natuur!

Vogels spotten, speuren naar sporen en buiten in de natuur ontbijten: ook deze meivakantie neemt IVN jou en je (klein)kinderen mee de natuur in voor een natuuruitje. Nu met een lekker natuurontbijt!

Natuur

Mogen wij uw retourtje Keukenhof zijn?

Naar Keukenhof reist u gemakkelijk met de Keukenhof Express van Arriva. De bus brengt u snel van Schiphol of Leiden CS naar Keukenhof. Met een Combiticket profiteert u bovendien van een voordelig entreebewijs en busvervoer ineen. U stapt uit bij de hoofdingang en loopt direct het park in. Kijk hier voor meer informatie.

Keukenhof

SprookjesBeelden aan Zee

Na drie jaar is de Nieuwe Boulevard in Scheveningen klaar! En het pronkstuk op deze golvende, bijna twee kilometer lange kustlijn is de beeldentuin SprookjesBeelden aan Zee. Bekijk gratis dit prachtige beeldenterras, met 23 sprookjesachtige beelden. Kortom, de Nieuwe Boulevard moet je gezien hebben.

Sprookjes

Nog meer leuke tips voor de meivakantie

Museum De Oude Aarde

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2013

Goedkoop dagje spelen

Zelf de lekkerste koffie zetten bij Kaldi

Museum De Oude Aarde 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2013 Goedkoop dagje spelen Zelf de lekkerste koffie zetten bij Kaldi
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 26 april 2013 - 164