Braziliaans feestje tijdens Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Optredens, modeshows en workshops Lambada

13 mei 2013 Cultuur Almere, Flevoland Het wordt een druilerige week met veel neerslag, maar toch is het strand van Almere vanaf vandaag bomvol met verendanseressen, capoeira-dansende mannen en stoere trommelaars. Waan jezelf in Brazilië tijdens de Libelle Zomerweek 2013!

Beweeg je heupen tijdens een workshop Lambada dansen

Het is tijd voor een feestje: kom naar de Libelle Zomerweek en geniet van Braziliaanse sferen. Workshops, ontmoetingen met de Libelle-columnisten, proeverijen, modeshows, interviews, en nog veel meer! Elke dag kun je genieten van optredens van onder andere Pearl, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Charly Luske en Lange Frans. Ook erg leuk: een supergrappige cabaretshow van Howard Komproe.

Politici

Daarnaast komen er een paar politieke sterren langs, die je het hemd van het lijf mag vragen. Onder andere Lodewijk Asscher, Ronald plasterk, Halbe Zijlstra en Diederik Samson brengen een bezoekje aan Almere.

Lambada

Eindelijk eens weten hoe je de heupen beweegt op de Lambada en welke moves je maakt bij de Samba? Let dan goed op bij de workshop Braziliaans dansen op het hoofdpodium.

Vind nog veel meer tips in Almere en maak je dagje weg compleet!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-05-07 13:54:00 - 376