1

Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw weekend!

Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 25 mei 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan vertelt de redactie van DagjeWeg.NL aan presentator Eddy Keur wat de leukste tips voor het weekend zijn. Was je net te laat, of heb je het niet goed verstaan? Lees alle tips hier even na. Fijn weekend!

Zaterdag

Museumnacht Leiden

Lasergamen, bodypainten, buikdansen, origami vouwen of een wipe-out baan bestormen. Een ding is zeker: bezoekers van de Leidse Museumnacht hoeven zich geen moment te vervelen als ze een nachtje doorzakken in de negen musea die hun deuren morgenavond openen. Om 20:00 uur barst het culturele gedruis los in de binnenstad. Maar liefst negen musea presenteren tot 00:30 uur hun bomvolle programma.

Zaterdag 25 mei 2013, van 20:00 uur tot 00:30 uur.
Toegangsprijzen: vanaf 12,50 euro.

Heropening musea Den Bosch

Na maanden verbouwen is het zaterdag 25 mei 2013 dan eindelijk zover. Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch openen vandaag hun deuren voor publiek. Er zijn speciale combinatiekaartjes, waarmee bezoekers bij beide musea naar binnen kunnen. Gisteren was de officiƫle opening van het Bosch museumwartier door prinses Beatrix. Geniet van de vaste collectie en indrukwekkende openingstentoonstellingen.

Geopend vanaf 25 mei 2013.
Toegangsprijzen: een combinatiekaartje voor beide musea kost voor volwassenen 15,- euro.

Zondag

Amsterdam Series Weekend

Van 24 tot en met 26 mei 2013 staat de Westergasfabriek in het teken van het eerste Amsterdam Series Weekend. Heerlijk genieten van je favoriete series op een groot scherm. Een kleine greep uit de series die je dit weekend op het witte doek kunt bewonderen: A'dam en E.V.A. (een ode aan de stad, het leven en de liefde), Borgen (Deense dramaserie over een politieke partij), Friends (misschien wel de populairste sitcom ooit), True Blood (bloedstollend vampierendrama) en Modern Family (Golden Globe winnaar voor beste komedieserie van 2012).

24 tot en met 26 mei 2013.
Toegangsprijzen: 15,- euro.

Tong Tong Fair

Ontdek en proef de Aziatische cultuur tijdens het Euraziatische festival de Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. Op de Grand Pasar (grote markt) proef je Aziatische snoepjes, sambal, tropisch fruit en nog veel meer. Maar je overige zintuigen komen ook niets tekort! Met het theater, exposities, demonstraties, workshops en live-muziek hoeven bezoekers zich geen moment te vervelen. Ook kinderen kunnen zich onderdompelen in de Oosterse cultuur. In het workshoptheater maken ze een vlieger of leren ze een Aziatische dans.

De Tong Tong Fair is tot 2 juni 2013 te vinden op het Malieveld in Den Haag.
Toegangsprijzen: een dagkaart voor het weekend kost 16,- euro. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 4,50 euro.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 25 mei 2013 - 125