Welkom in de wereld van de biologische boer

Lekker naar de boer! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Ontdek vandaag waar de passie van de biologische boer vandaan komt!

22 juni 2013 Natuur Wezup, Drenthe Ontdek hoe bijzonder – of eigenlijk hoe natuurlijk – biologisch boeren is. Deze zondag kun je langs bij de biologische boer in jouw omgeving.

Geen chemie

Vandaag ontdek je waar biologische boeren hun passie vandaan halen!

Een bezoekje aan een biologische boerderij is een belevenis, je ruikt, proeft, ziet en voelt hoe het in z'n werk gaat. Er gaat een wereld voor je open. Biologisch voedsel is vaak in het nieuws tegenwoordig en vandaag kun je erachter komen wat het precies inhoudt en waar de passie van de boeren vandaan komt. Biologische boeren vinden het vanzelfsprekend om samen te werken met de natuur. Geen chemie, geen kunstmest. Geen bestrijdingsmiddelen (alleen natuurlijke; insecten worden bijvoorbeeld bestreden door middel van vogels). Deze boeren zorgen ervoor dat hun dieren veel ruimte hebben. Ze werken immers met levende wezens en levende natuur.

Puur natuur

Proef de biologische producten, zo van het land of verwerkt in een lekkere taart of heerlijk zelfgemaakt ijs. Gezond, goed voor het milieu en de dieren... ontdek de smaak van puur en eerlijk eten.

Lekkerste bio-boer

Bij dit bio-boerenweekend hoort ook een heuse verkiezing. Wie is de lekkerste bio-boer van 201? Klik hier en ontdek wie het is en waar je hem tegen het lijf kunt lopen...

Welkom op de boerderij

Op de website Lekker naar de boer staat waar je dit weekend welkom bent. Op elke boerderij is weer iets anders te beleven, een rondleiding, een boerenmarkt, kinderactiviteiten, een proeverij van eigen biologische producten, broodjes bakken, knutselen of natuurlijk de hooiberg in!

Bezoekersinformatie

Lekker naar de boer
Klik hier om te zien welke boerderijen zijn opengesteld.
Zaterdag 22 juni en zondag 23 juni.
Toegang: gratis.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-06-21 14:33:36 · Gepubliceerd: 2013-06-20 17:47:22 - 188