1

Nieuwsbrief: zin in de zomervakantie!

Inspiratie voor de zomervakantie

Wat te doen in de zomervakantie? Redactioneel door

archief oud artikel 5 juli 2013 Toerisme De zomervakantie is aangebroken! Plan de vrije dagen meteen vol met de leukste uitjes, voor een onvergetelijke vakantie.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Laat een beoordeling achter en win vrijkaarten!

Zomervakantie

Voor de meeste kinderen is de zomervakantie inmiddels aangebroken. En het begint dit weekend goed met zomerse temperaturen. Ideaal voor een dagje weg! Plan meteen de leukste uitjes in voor een onvergetelijke zomer met het hele gezin.

Dagje uit dit weekend!

De zon is dit weekend van de partij, dus binnen blijven is er zeker niet bij. Toch nog geen plannen voor de komende dagen? Struin dan heerlijk door het bos en speur als een vos in Rheden of geniet van de muziek van André Rieu op het Vrijthof. Voor iedereen een feestje met de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekendtips

Alle Vlaanderen-tips op één handig platform!

Op Iedereen Ambassadeur tipt elke Nederlander zijn favoriete stukje Vlaanderen. Unieke restaurantjes, leuke fiets- en wandelroutes, bijzondere cultuur en véél, véél meer. Laat je snel verrassen door de meest originele plekjes en events! CTA: Ontdek de tips!

Vlaanderen

Verdwalen in een doolhof

Metershoog maïs, dichtgegroeide heggen of houten schuttingen: verdwalen in een doolhof is hartstikke leuk en spannend. Ga mee op avontuur en vind als eerste de uitgang van de mooiste doolhoven van Nederland. Geniet daarna op de uitkijktoren van een prachtig uitzicht of neem een duik in een zwembad vol maïs.

Doolhoven

To do deze zomer: dagje museum!

Tijdens een Nederlandse zomer zijn zonnige dagen niet gegarandeerd. Daarom is ook in de zomer een dagje museum zeker aan te raden! Met de hele familie genieten van de Pixar animaties als Nemo en Toy Story en luisteren naar de geheimzinnige verhalen over zeemeerminnen. Deze zomer zitten de musea vol verrassingen.

Museum

Leuke dingen doen in de zomervakantie

De zomervakantie vliegt voorbij met deze leuke uitjes!

Binnen- en buitenspeeltuin met klimbos

't Veluws Zandsculpturenfestijn

Vakantie vieren in luxe recreatiepark De Boshoek

60 jaar Gouden Boekjes

Binnen- en buitenspeeltuin met klimbos 't Veluws Zandsculpturenfestijn Vakantie vieren in luxe recreatiepark De Boshoek 60 jaar Gouden Boekjes
 

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 17:20:21 · Gepubliceerd: 2013-07-05 16:01:35 - 254


-advertentiepositie-