1

Theater aan het strand

Theaterfestival Karavaan reist van kust tot kust

Theaterfestival Karavaan in Zandvoort aan Zee Nieuws door

archief oud artikel 11 juli 2013 Cultuur Van Zandvoort aan Zee, naar Hoorn en als laatste naar Egmond. Theaterfestival Karavaan reist de komende week langs de Nederlandse kust met spetterend straattheater en theatervoorstellingen. Met dans, muziek en circus maakt Karavaan een feestje van de zomer!

Het jaarlijkse Theaterfestival Karavaan strijkt vanaf vandaag neer in Zandvoort aan Zee en trapt af met NET, het nieuwe circus, zonder dieren! Zeven circusartiesten laten hun kunsten zien en willen elkaar daarbij de loef afsteken. Maar dat gaat niet altijd goed... Het programma van Karavaan in Zandvoort duurt vier dagen en zit vol variatie. Ervaringstheater, liedjes, dans en cabaret: voor iedereen zit er iets tussen. Na Zandvoort is het de beurt aan Hoorn aan Zee, waar het theaterfestival van 18 tot en met 21 juli verblijft. Egmond aan Zee is de laatste standplaats van 25 tot en met 28 juli.

Zondag is Familiedag

Dit jaar is iedere zondag Familiedag bij Karavaan. Het hele gezin kan dan genieten van een speelse voorstelling, zoals Superpapa Familiepretcabaret. Pieter Tiddens trakteert het hele gezin op liedjes, grappige verhalen en gekke grapjes. Zelfs de kleintjes vanaf twee jaar zitten in Hoorn aan Zee op de eerste rang voor het miniatuurtheater Gezocht: konijn. Drie politieagenten zijn op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Een spannende zoektocht!

Theaterfestival Karavaan

Van 11 juli tot en met 14 juli in Zandvoort aan Zee.
Van 18 juli tot en met 21 juli in Hoorn aan Zee.
Van 25 tot en met 28 juli in Egmond aan Zee.

Laatst gewijzigd: 2013-07-11 11:02:26 · Gepubliceerd: 11 juli 2013 - 215