Voor Pampus in de bios

Bootjes schuiven aan in de Drijf-in bioscoop voor forteiland Pampus

Forteiland Pampus Nieuws door

archief oud artikel 18 juli 2013 Opmerkelijk Muiden, Noord-Holland Een zomeravond kan bijna niet romantischer verlopen dan in de Drijf-in bioscoop voor forteiland Pampus. Bootjes liggen hier gebroederlijk zij aan zij, terwijl de passagiers genieten van de filmvoorstelling.

Drie avonden lang, van 18 tot en met 20 juli, meren booteigenaren af voor forteiland Pampus. Wat trekt ze naar het eiland op deze zomeravonden? Is het de schoonheid van het fort of is het toch het lekkere eten wat ze op het terras te wachten staat? Het is de combinatie van deze beide plus de Drijf-in bioscoop, waar deze drie avonden om 21:45 uur de film begint. Ook mensen die geen boot hebben kunnen deel uit maken van deze heerlijke zomeravonden, want er vaart een veerdienst naar het eiland. Vanaf deze boot hebben opvarenden een prima zicht op het grote filmscherm. Tegen middernacht is de film afgelopen en vaart iedereen in het donker weer naar huis.

Helaas zijn de avonden al volgeboekt voor mensen die met hun eigen boot komen. Er zijn wel nog plaatsen op de veerdiensten en voor kleine dinkies. Wees er snel bij!

Forteiland Pampus

Een bezoek aan forteiland Pampus zit vol spanning. Kanonschoten vliegen je om de oren en door multimedia zijn onder andere eetzalen en slaapvertrekken weer als vroeger. Je loopt letterlijk de geschiedenis in van dit militaire fort. Zeilklipper De Twee Gebroeders organiseert dagtochten naar het eiland.

Laatst gewijzigd: 2013-07-15 17:33:01 · Gepubliceerd: 18 juli 2013 - 291