Keileuk dagje weg in Groningen

Student of niet: in Groningen bruist het!

Dagje naar het bruisende Groningen Nieuws door

archief oud artikel 13 augustus 2013 Groningen, Groningen In de studentenstad Groningen is deze dagen van alles te doen en te ontdekken. Voor aankomende studenten, maar ook voor mensen die hun studietijd allang achter de rug hebben. Welkom bij de Keiweek!

Kersverse studenten worden de komende dagen ingewijd in het Groningse studentenleven. Die introductieweek is al 45 jaar een begrip in Groningen. Het wordt inmiddels de mooiste en grootste introductie genoemd.

Opvallende parade

De stad heeft veel te bieden voor studenten en alle facetten worden in vijf dagen gepresenteerd. In de binnenstad is dinsdagmiddag de spectaculaire Kei-parade te zien. Alle studentenverenigingen presenteren zich tijdens deze parade met de mooiste, bont versierde wagens. Hoe opvallender, hoe beter!

Sportief Groningen

Op de Grote Markt is de hele middag een Sportplaza ingericht. Alle sporten zijn hier te bewonderen. Interessante sport gespot? Doe mee met een workshop of clinic! Geen zin om mee te doen? Alleen kijken is al leuk... Het feest gaat 's avonds door met Night of the Songs. Het allergrootste karaokefeest van Europa! Zing zelf mee met de bekende klassiekers, of geniet van optredens van Groove Department, Cooldown Café en diverse andere acts.

Sommige activiteiten zijn alleen voor studenten bedoeld, maar heel Groningen bruist lekker mee met alle evenementen. Pik ook een graantje mee van de keileuke activiteiten!

Nog meer Gronings vermaak

Ben je wel in Groningen, maar geen zin in studentenfeesten? De stad en de provincie hebben nog veel meer te bieden! Klik hier voor de leukste uitstapjes in Groningen, zoals

Laatst gewijzigd: 2013-08-08 16:22:10 · Gepubliceerd: 13 augustus 2013 - 1612