Slenteren of segwayen in Zandvoort

Zomermarkt in Zandvoort

Dagje uit in Zandvoort Nieuws door

archief oud artikel 11 augustus 2013 Toerisme Zandvoort, Noord-Holland De straten in Zandvoort kleuren blauw en geel door de meer dan 300 kramen. De Zandvoortse Zomermarkt is een begrip in de omgeving. Slenter langs de vele kraampjes, eet wat lekkers en profiteer van kortingen. En als kers op de slagroom is er straattheater!

Een dagje struinen over de markt, het liefst met een lekker zonnetje erbij: een fijne invulling van de zondag. In Zandvoort is er vandaag genoeg te zien, want voor de Zomermarkt staan er maar liefst 300 kramen in het centrum. Allemaal gevuld met de mooiste koopjes, op het gebied van kleding, eten of accessoires.

Zandvoort actief ontdekken!

Geen zin om eindeloos langs de kraampjes te slenteren? Verken de badplaats dan op een leuke, actieve manier. Op een surfplank bijvoorbeeld! De gepassioneerde en relaxte instructeurs van Surfschool Zandvoort leren iedereen golfsurfen met leuke lessen, uitgebreide clinics of zelfs een meerdaagse surfkamp. Kom naar de uitbundige, vrolijke strandtent, trek een wetsuit aan en duik het water in!

Een stuk relaxter, maar niet minder leuk, is een Segway-tour. Geniet van een compleet verzorgde tour rondom Zandvoort op een Segway® Personal Transporter (PT). Stap op deze elektrische voertuigen met twee wielen en volg een getrainde gids langs de mooiste gebieden en verborgen plekken van de regio.

Laatst gewijzigd: 2013-08-11 09:27:30 · Gepubliceerd: 2013-08-09 16:44:15 - 443