Show je kookkunsten tijdens Restaurant Day

Culinair   Nieuws door

archief oud artikel 18 augustus 2013 Cultuur Culinaire helden, opgelet! Een uitgebreid businessplan en een dure locatie is niet nodig, want tijdens Restaurant Day kan iedereen de nieuwe Jamie Oliver zijn. Wie graag zijn of haar kookkunsten etaleert kan een pop up-restaurant openen en op 18 augustus gasten ontvangen. Alleen komen proeven van andermans lekkers? Dat kan natuurlijk ook!

Op zondag 18 augustus is iedere amateur binnen no time een chefkok. Het concept is heel simpel: iedereen mag op Restaurant Day voor een dag zijn of haar eigen restaurant openen. Dat kan overal zijn! Ergens op straat wat culinaire uitspattingen delen of een luxe diner in je eigen woonkamer. Iedereen kiest zijn of haar eigen stijl. Dat is ook het leuke van Restaurant Day! Overal kun je een restaurant tegenkomen. Wil je er zeker van zijn dat je onderweg wat te eten krijgt? Check dan de website van Restaurant Day voor een overzicht van de opgegeven restaurants door heel Nederland.

Meedoen

Wil je meedoen aan Restaurant Day? Verzin een originele naam en geef je restaurant dan van tevoren op via de website. Let wel: het evenement is puur bedoeld voor amateurs. Alle restaurants met een duidelijke commerciële, politieke of religieuze doelstelling of restaurants die verbonden zijn aan bestaande merken zullen verwijderd worden door de organisatie. Verder is Restaurant Day voor koks van alle leeftijden. Jonge culinaire talentjes zijn dus ook van harte welkom om hun kookkunsten te showen.

Proeven

Ben je niet zo'n held in de keuken, of wil je gewoon proeven wat anderen ervan bakken? Kijk op de website van Restaurant Day waar jouw buurtbewoners hun hapjes voorschotelen.

Zie ons overzicht voor alle culinaire uitstapjes.

Laatst gewijzigd: 2013-08-12 17:06:38 · Gepubliceerd: 2013-08-12 16:46:25 - 168