1

Concert met de mooiste Disney-liedjes

Concertgebouw presenteert Disney-concert voor alle generaties

Disney in Concert met Jamai Loman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celind Nieuws door

archief oud artikel 16 augustus 2013 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Soms zegt de muziek nog meer dan de beelden. Wie neuriet niet de soundtrack van Belle en het Beest mee of zingt uit volle borst met Hakuna Matata uit The Lion King. Het Metropole Orkest maakt samen met artiesten Jamai Loman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker van de mooiste Disney-liedjes een fantastisch concert.

Met beelden uit de mooiste Disney-films op de achtergrond luisteren kinderen en volwassenen samen vol bewondering naar de muziek van het Metropole Orkest. Samen met artiesten Jamai Looman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker brengt het orkest de magische sfeer van Disney tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Muziek uit de films The Lion King, Belle en het Beest, De kleine zeemeermin, Enchanted, Aladdin, en nog veel meer komen tijdens Disney in Concert voorbij. Een sfeervol concert voor het hele gezin!

Bestel nu kaarten voor Disney in Concert en krijg het vierde kaartje gratis!

Familieconcerten in Het Concertgebouw

Dat klassieke muziek ook voor kinderen leuk is, bewijst Het Concertgebouw met de Kinderconcerten. Vanaf eind september staat de KleuterSinfonietta weer een paar keer op het programma. Deze voorstelling is één groot muzikaal verhaal vol spelletjes en liedjes voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Laatst gewijzigd: 2013-08-16 08:44:38 · Gepubliceerd: 16 augustus 2013 - 297

Activiteiten Concertgebouw Amsterdam

Binnen enkele weken te bezoeken

Wiener Maiblumen, concert door Ciconia Consort


Geniet van de sfeer van de Weense Konditorei met een stuk Sachertorte, luisterend naar het Ciconia Consort. Wiener Maiblumen, een programma met liederen en instrumentaal werk uit de Weense fin de...

Later dit jaar

Voorjaarsconcert UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck


Beleef een meeslepende avond waarin het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck schittert met Strauss’ Don Juan, Moesorgski’s Liederen en dansen van de dood met stersopraan Nataliia Shumska en Rachmaninoffs...