1

Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw weekend!

Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 24 augustus 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan laat presentator Eddy Keur weten waar je de leukste tips voor het weekend kunt vinden! Op DagjeWeg.NL natuurlijk. Lees alle tips hier even na. Fijn weekend!

Beluister het fragment op Radio 10 Gold!

Zaterdag

Hoorspel in het donker in muZIEum

In het muZIEum hoor je een hoorspel in het volledige donker! Het publiek doet zelf ook actief mee met rekwisieten. Het verhaal gaat over de bekende Mariken van Nimwegen. Hier hoor je het gedeelte dat voor de ogen van de wereld verborgen bleef. Het hoorspel vertelt over de heldenrol van een blinde luitspeler die ervoor zorgt dat Mariken terugkomt in Nijmegen. Ervaar wat je zintuigen doen als je zicht wegvalt!

Hoorspel in het donker.
23 en 24 augustus 2013.
Toegang: 2,00 euro per persoon.

Sail de Ruyter

Heel Vlissingen is in maritieme sferen tijdens het nautische evenement Sail de Ruyter. Historische en indrukwekkende schepen vol karakter liggen hier klaar om bewonderd te worden. Ook van kun je meegenieten van de sfeervolle oude ambachtenmarkt, de looporkesten en shantykoren die je overal tegen het lijf loopt en een verfrissende Hawaï-party. Hier en daar hoor je zelfs Russische zang en dans en 's avonds is er een spetterende lichtshow.

Sail de Ruyter
Donderdag 22 augustus tot zondag 25 augustus van 11:00 uur tot middernacht.
Toegang: gratis

Zondag

Open Studio Dagen op het Media Park

Beleef de magie van radio & televisie! Op het Media Park in Hilversum kom je alles te weten over hoe radio en televisie gemaakt wordt tijdens de Open Studio Dagen. Eindelijk eens een kijkje nemen in de studio's! Misschien kom je die ene BN-er zelfs wel tegen. Bij het kleurige gebouw van Beeld en Geluid start het programma. Voor kinderen is er een speurtocht en je kunt dit keer ook binnenkijken in de grote archieven. Er is een speciale show geproduceerd waar jij aan mee kunt doen. Een verrassend bezoek, vol optredens, show, licht, geluid en actie!

Open Studio Dagen in het Media Park.
Zaterdag 24 augustus tot zondag 25 augustus 2013.
Toegang: Gratis.

Historisch oogstweekend

Handen uit de mouwen voor een dagje ouderwets hooien. In het Nederlands Openluchtmuseum kan dat dit weekend. Terug in de tijd met het historische oogstweekend. Leer hier alles over eetbare planten tijdens een wandeling met de boswachter en help bij het aardappels rooien! Maak er daarna een lekkere aardappelspies van. Er is theater en special bedacht biologisch bier.

Historisch oogstweekend.
Zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: 15,30 euro voor volwassenen en 10,75 euro voor kinderen. Peuters tot drie jaar gratis.

Laatst gewijzigd: 2013-08-23 11:25:42 · Gepubliceerd: 24 augustus 2013 - 36